Goede kwaliteit en op de datum geleverd zoals omschreven.

Zeer klantgerichte medewerkers en bezorgdienst

Ik had 2 teveel bestelde pakken plinten overgenomen, waarvan later bleek dat er bij de levering ipv afgelakte ook een pak 2x gegronde plinten is geleverd. Ondanks dat die levering al enige tijd geleden was, heeft plintenstunter dit prima opgelost. Ik kwam een 4 tal plinten tekort en bestelde daarvoor afgelakte plinten, er werd wel bij verteld dat er sprake kon zijn van kleur verschil. Dit blijkt ook zo te zijn. De gegronde plinten heb ik afgelakt. Hoewel de bestelling onder het bedrag van gratis bezorgen bleef heeft Daan uit coulance laten vallen. Ook ben ik zeer tevreden over de bezorgdienst, meedenkend en goede communicatie. Als ik weer plinten nodig heb, dan is er voor mij maar een adres.

Zeer klantgerichte medewerkers en bezorgdienst

Groot aanbod voor correcte prijs. Snel en vriendelijke levering ! Mooie kwaliteit.

Zeer goede service. Bestelling vlug en correct aan huis geleverd.

Zeer positief dat de chauffeur bij levering belde dat hij onderweg was. Bij de bestelling extra 2 tubben bevestigen siliconenkit gekregen.

Zeer goede service. Bestelling vlug en correct aan huis geleverd.

geweldig

Gewoon top

Veel keuzes leuke prijzen

Gewoon top

Heel erg vriendelijk de chauffeur

Super snelle service en de goedkoopste!

Plinten werden binnen 2 dagen bezorgd. Goede, snelle service en zeker de goedkoopste!

Super snelle service en de goedkoopste!

Goede prijs, snel geleverd

Snel geleverd, vriendelijke bezorger.

Niks op aan te merken.

Perfecte levering. Wordt zelfs een dag van te voren gebeld hoe laat het gebracht wordt.

Niks op aan te merken.

super snel en goed, aardige chauffeur

perfect, en niet duur

super snel en goed, aardige chauffeur

perfect, en niet duur

snel

goede kwaliteit

alles klopt

Correcte levering. product conform verwachting

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR