alles klopt

Correcte levering. product conform verwachting

Goede prijs, snel en goed geleverd!

Zeer tevreden, goedkoper dan bij de gamma o.i.d. Snel en netjes afgeleverd met een vriendelijke bezorger.

Goede prijs, snel en goed geleverd!

Groot aanbod, goede prijzen , snel en corrct geleverd.

Heel tevreden

De bestelling werd snel bezorgd. Mooi in bundels bij elkaar verpakt. De gratis bijgeleverde kit vind ik een pluspunt.

Zeer goed.

Groot aanbod, correcte prijzen ,snel en perfect geleverd.

Scherpe prijs en snelle levering!

zoals steeds vlotte bestelling en vlotte levering! Vandaar dat wij al jaren klant zijn. Mvg, Wim loomans bvba

Super klant gericht bedrijf

Medewerkers van de klanten service en bezorgdienst super mee denkend. Ondanks dat ik niet een grote order plaatste, werd er klantgericht een oplossing bedacht om mijn probleem ( ontstaan door foutive levering aan derde partij) op te lossen. Mijn complimenten hiervoor! Ook de bezorgdienst erg vriendelijk en behulpzaam. Als er weer plinten nodig zijn, weet waar ze te bestellen

Super klant gericht bedrijf

Zeer vlotte en vriendelijke service. Geleverd na enkele dagen. Goede communicatie met de leverdienst. Mooi afgelakt.

Bezorging drama

Bezorging via IPS een drama. Ondanks het verzoek via het bestelformulier en een A4 op de voordeur met het verzoek een tel.nummer te bellen (bel was stuk) bleek dat IPS zonder aan het verzoek te voldoen aan de deur was geweest. Daarna was het via de site niet mogelijk een nieuwe afspraak te maken. Werd een wachtwoord gevraagd. Gelukkig nam de chauffeur van de eigen bezorgdienst contact op waarmee het uiteindelijk goed is gekomen, echter wel 5 dagen na de bestelling.

ok ok ok

toppie

Prima service en snelle levering. Gegronde sierlijksten zijn wel grof gespoten waardoor je ze wel goed moet schuren. Was een beetje een tegenvaller.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR