Duidelijke afspraken die nagekomen worden.

Geweldig!

Binnen 3 dagen werden onze plinten geleverd. Vooraf werden we netjes gebeld over de planning. De chauffeur zelf belde daags ervoor nog op dat de planning gewijzigd was qua tijdstip die dag en hield ons tot een half uur van te voren netjes op de hoogte van het verwachte lever tijdstip. Aardige chauffeur. Samen hebben we de plinten naar binnen gesjouwd. 2 plinten zijn beschadigd, daar heeft de band er te strak omheen gezeten en zijn sporen nagelaten maar die zagen we er wel tussen uit!

Snel en correct

Goede ervaring

Goede service en zeer vriendelijk.

Prima levering

Prima materiaal en snel geleverd

De plinten die ik zocht, waren hier op voorraad.

De plinten werden op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Prima geregeld allemaal.

Gewoon goed

Mooie afgelakte plinten besteld en gekregen, goed verpakt en een vriendelijke bezorger.

Goede levering. Duidelijk en met een telefoontje vooraf als de chauffeur er aan komt.

Perfekt

Top bedrijf perfecte communicatie op tijd geleverd vriendelijk personeel

Mooie nette plinten

Snelle levering door een vriendelijke bezorger die van te voren even belde dat hij er over een half uurtje was, wat ik persoonlijk heel fijn vind bij zo'n grote bestelling. De plinten zien er netjes uit en zijn goed verpakt. Ze worden inclusief montagekit geleverd, alleen de meegeleverde spuiten waren voor ons niet voldoende, dus wij hebben er wat bij gekocht. Al met al zeker een aanrader!

prima plinten!

Plinten 14 cm hoog gefreesd en afgelakt. De eerste levering duurde vrij lang voor hij werd geleverd 3 weken totaal. De tweede levering (ik had niet genoeg besteld) kwam binnen een week. Prima plinten.

Snelle levering, goede kwaliteit en vriendelijke chauffeur!

Zelfs op zondag kregen we een berichtje van de chauffeur om de levering aan te kondigen. Echte aanrader!

super goede snelle levering en goedkoper als bij de reguliere handel

super vriendelijke chauffeur die de bestelling kwam bezorgen.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Een aanrader

Ik heb eerst men twijfels gehad om te bestellen na het doornemen van sommige reviews. Maar uiteindelijk toch besteld bij plintenstunter. Ik moet zeggen heel tevreden. Ik had men plinten op een paar dagen. 'Smorgens geleverd door een zekere Marcel, afleveradres heb ik nog last minute gewijzigd. Die mens deed niets moeilijk. Enkel lof over die firma. Voor mensen die hier willen bestellen, hou er rekening mee dat er altijd mierenneukers zijn, waar altijd alles te lang, te breed, te kort of......

De plinten zijn vam een goede kwaliteit ezijn mooi afgelakt. De levering ging super snel.

Mooie plinten voor een goede prijs, snel geleverd en hele vriendelijke chauffeur!

levering op verkeerde datum, en materiaal niet zoals verwacht...

de levering gebeurde op een verkeerde datum (de dag ervoor) ,waardoor ik niet thuis was, en de goederen niet kon bekijken bij aflevring, ik werd ervan verwittigd 20 min op voorhand, maar zat dan temidden mijn maaltijd in het restaurant... het materiaal was niet zoals verwacht...ik had 3 deurlijsten dubbel voorgeprimed besteld er was met een dikke zwarte alcoholstift tekst/cijfers geschreven op de voorkant van de bovenste deurlijst, en op de achterkant en op zijkant waren meerdere dikke gele lijnen ... de verpakking bestond enkel uit enkele keren rond de plinten gewikkelde plastic aan de uiteinden...verder geen bescherming.

Prima kwaliteit en service

Op de afgesproken dag op tijd geleverd met duidelijke mondelinge instructie.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Niets aan toe te voegen, dikke 10.

Prima plinten voor goede prijs

Ik had een vraag op het formulier bij gevoegd daar heb ik geen antwoord op gekregen. Dat is het enige minpuntje

Snel en goed producten en levering

Goed product geen kromme levering en snelle en vriendelijke leveringen

Keurige snelle levering

Ik werd keurig gebeld een half uur voor de levering, de plinten werden vlot en netjes gebracht en kloppen met de omschrijving. Leuke dame ook die ze kwam bezorgen, bestelling vlot in huis en keurig op de hoogte gehouden

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR