Top geregeld!!!

Plinten Zaterdag besteld en Woensdagochtend 9.30 uur in huis. Kreeg netjes een half uur voor de levering een belletje van de chauffeur dat hij onderweg was.

Snel en vriendelijk

Eenvoudig bestellen, snel geleverd

Kan eigenlijk niet beter. Bestellen is zeer eenvoudig, en snel geleverd

Netjes geleverd,op afspraak vriendelijke bezorger

Vlotte en snelle levering

Levering is vlotter verlopen als verwachten. Onderdelen zijn in zeer goede staat geleverd. Niets op aan te merken.

Fijne partij!

Leveren netjes op tijd, bellen vooraf, en het voordeligst van het hele aanbod op het web.

Heel goede ervaring

We waren op zoek naar dunnere plinten als afwerking bij kunstof deuren. Deze konden we in de buurt nergens vinden en via Google kwam ik bij de plintenstunter uit. We hadden veel eerder van jullie moeten weten! N stuk goedkoper en de plinten va de plintenstunter zitten super strak in de grondverf (onze ervaring met de andere plinten is heel anders nl) wat de schilderklus een heel stuk makkelijker maakt en n mooi strak resultaat geeft. Hele vriendelijke bezorger. Kortom als we nog eens plinten nodig hebben bestellen we zeker bij jullie.

Snel stipt volgens afspraak en degelijk materiaal

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Gebeld. Vriendelijk geholpen en alles rechtgezet

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Alles goed ontvangen zoals besteld

Makkelijk online bestellen en betalen… Binnen een paar dagen was het in huis. Prima service van de bezorger.

Opnieuw snelle en perfecte service

Opnieuw snelle en perfecte service

Ik vind alleen jammer dat ik niet meer bestelen als professioneel.

Goede plinten

Goede service en snel geleverd Plinten zijn netjes en ruim gegrond, nog 1 maal gespoten met lak en zien keurig uit!!

Topservice

Alles zeer goed verlopen, zowel de bestelling, betaling en levering. Alsook de kwaliteit van de goederen. Zeker een aanrader.

Snelle service en kwaliteit is zeer goed

Eenvoudige bestelling online en (zeer) snelle levering. Verscheidene ervaringen gehad met verschillende leveranciers van plinten. Plinsterstunter levert snel, goede kwaliteit voor een lage prijs. P.S. mijn eerste ervaring van levering plinten, zonder enige beschadiging. Top onderneming Johan

Gemakkelijk bestellen, goeie prijs en snelle levering.

Alles perfect volgens afspraak en degelijk Materiaal

Alles perfect volgens afspraak en degelijk materiaal

goede service

goede service en vriendelijk

Goed en snel geleverd

Echt prima. Optijd wn keurig in de lak.

Snelle levering en goed product

Geen artikel ontvangen

Eerst betaalt, toen maar eens moeten mailen toen ik na 1 week nog geen bevestiging had. Toen zou het op 27/10 bezorgd worden en dit was voor mij een normale werkdag en werd 30 min van tevoren gebeld. Dus al met al nog geen artikel, dus als u mij braagt of ik tevreden ben is het simpele antwoord: nee

Super kan niets anders zeggen

Perfect geleverd en op tijd

Mooi product, goede prijs en snelle service!

Gewoon niks mis mee

102 Hoefsetuin