Gewoon niks mis mee
Mooie plinten, met enkele "foutjes" , maar dat is met stukken zagen wel op te lossen. Alleen het telefoontje van de bezorger een half uurtje van tevoren.... dat heb ik nooit gehad.
Goeie service en ze zijn heel netjes met het op oplossen van problemen
Oorspronkelijke recensie
Lakplinten besteld nou helemaal niet mooi afgewerkt dus ken ze als nog gaan lakken eens maar nooit meer
Goedkoop, en netjes geleverd.
Alles werkt perfect Geleverd en zeer vriendelijke mensen
Prijs en kwaliteit is top en netjes geleverd zoals het hoort. 45 min voor aankomst wordt je netjes gebeld door chauffeur. Wij zijn erg tevreden en zullen zeker weer bestellen.
Prima website, uitstekend verpakte en aardige bezorger
Per ongeluk de verkeerde maat besteld, kwamen hier achter toen de vloer af was (3weken na bestelling). Gebeld met jullie, konden kostenloos worden omgeruild namen de plinten bij de nieuwe bestelling weer mee. Erg goede service!
Er was 1 pleintje beschadigd maar het beschadigde stuk heb ik eruit kunnen zagen. Voor de rest niets op aan te merken.
Jammer dat de overzetplinten niet verkrijgbaar zijn in dezelfde hoogte als de normale plinten.
Snelle levering en prima plinten voor goede prijs
Erg te vreden
reeds meerdere malen besteld en steeds correct en vlug behandelt
Top.
na het bestellen is het pakketje vlot geleverd
Op 19 oktober hebben wij uw bestelling proberen te bezorgen, maar u was niet thuis. Van de leverdatum heeft u 2 dagen van tevoren een bericht gekregen. Inmiddels is uw zending ingepland op 26 oktober. Zorgt u dat u dan thuis bent om uw bestelling aan te nemen?
Oorspronkelijke recensie
Heb mijn pakketje nog niet ontvangen
Goed product en snelle goede service
Niks mis mee bestel er zo weer
Sierlijsten besteld en betaald. Na bijna 2 weken niets vernomen te hebben heb ik zelf gebeld. Er was iets foutgegaan met een of andere melding van betaling aan jullie zijde. De lijsten zouden alsnog opgestuurd worden. Vervolgens een paar dagen later kreeg ik telefoon dat de lijsten niet meer leverbaar zijn. Veel gedoe voor helemaal niets uiteindelijk dus.
Door een storing bij de Service Payment provider was er geen betaling ontvangen en daarom geen bestelling bij ons bekend. Dit is toen handmatig goedgekeurd en wij hebben toen versnelt de order proberen uit te leveren. Het bestelde product was niet op voorraad en u koos ervoor niet te wachten tot het weer binnen is. U wilde uw bestelling gebruiken voor een werkzaamheden bij uw klant. Plintenstunter is niet ingericht op het bedienen van de zakelijke markt, daar zijn andere leveranciers in de bouwwereld voor.
Tijdens de bestelling had ik een beetje twijfels want er werd gratis verzending en gratis bevestigingsmateriaal beloofd . Bij velen wordt er immers ook van alles beloofd doch de realiteit laat dan soms te wensen over. Bij Plintenstunter niet: alles perfect geregeld en geleverd. We werden ook voortdurend op de hoogte gehouden in welk stadium onze bestelling zich bevond. De plinten werden na enkele dagen reeds geleverd zoals beloofd. Onze welgemeende dank voor alles.
zeer fijne samenwerking en levering
Ik heb 30 augustus plinten besteld.Deze zijn op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur! bij ontvangst bleken 3 plinten beschadigd te zijn. Ik heb hier over gemaild, er werd gelijk gereageerd en ze zouden 3 nieuwe plinten toe sturen! Na 3 weken niks ontvangen. Weer een bericht gestuurd en er werd gelijk weer een spoedaanvraag gedaan voor de 3 plinten. Nu inmiddels weer 4 weken verder en niks ontvangen. we hebben gister maar nieuwe plinten gehaald en opnieuw laten plaatsen. Update 03/11 Net als de plinten ook geen geld retour ontvangen!
Wat jammer dat het bestellen bij de Plintenstunter niet naar tevredenheid verliep. Helemaal jammer dat we de oplossing niet naar behoren hebben uitgevoerd. Dit is iets wat wij niet graag zien. Inmiddels is bekend dat het door u betaalde bedrag wordt. teruggestort.
Oorspronkelijke recensie
Alles verliep netjes en op aangegeven tijden. prettige ervaring.
Ben heel tevreden over de bestelde plinten,na het lakken werden ze op het afgesproken tijdstip netjes geleverd.
Geleverd product zoals omschreven en op tijd. Net zoals de vorige bestellingen.