Uitstekend service

Super lage prijs, snel geleverd. Ook vriendelijke jonge dame chauffeur. Vanaf bestelling tot levering gewoon uitstekend.

No-nonsense site en levering

Precies wat ik van een goede webshop verwacht, breed assortiment, en keurige tijdige levering tegen een goede prijs.

Hele fijne service

Ze bellen een half uur van te voren. Wat heel fijn is! Later werd er nog een keer gebeld aangezien het regende en wij niet thuis waren, zodat we precies wisten wanneer ze zouden komen en wij de spullen snel binnen konden leggen.

Prima materialen, snelle service en goede prijs.

Top!!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en een vriendelijke chauffeur, Top!!! Mooie plinten :)

Nette levering

Werden van alles op de hoogte gehouden tot en met het tijdstip van leveren

Keurig afgeleverd op het afgesproken tijdstip

Goed verpakt , goede service

Prima bedrijf

Website is duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn scherp en de levering is goed verlopen. Gelakte plinten keurig verpakt! alleen de gegronde deurlijsten zaten wat blauwe strepen op. Voor de rest ook prima! De montagekit die je er bij krijgt is ook er makkelijk

Geweldig, een aanrader

Goeie kwaliteit/prijsverhouding en komen hun afspraken keurig en netjes na, zeker een aanrader, reclame in de goeie zin van het woord kunnen ze van mij zeker verwachten.

Goede kwaliteit vlotte levering

Goede kwaliteit vlotte levering

Nette correspondentie, kwaliteit plint is goed

Beschadigde plint werd binnen 2 dagen vervangen

Snelle en verzorgde leverong

Mooi product voor een goede prijs

Gebaseerd op de prijs besteld. Kit werd gratis meegeleverd. Netjes bevestigd met levertijd. Tijdstip van aflevering werd met twee uur overschreden. Was handig geweest om een melding te krijgen van vertraging.

Gelukkig

Snel reageren om te ruilen Groeten

Top plinten

Top plinten voor een prima prijs. Snel en netjes geleverd.

Correct

Correct

Kwaliteit en service voor een goede prijs

Voor de tweede keer hier plinten besteld, deze keer voor de slaapkamers. Zeer tevreden over de kwaliteit, de snelheid van de levering en de communicatie over de levering.

mooi afgewerkte plinten - snelle levering

plinten boven verwachting snel geleverd in bestelde kleur. geen 10 omdat 1 plint van de 13 stuks anders was aan achterkant, verder geen probleem. dik tevreden! ga hier zeker weer bestellen. Rob

Zeer correct bedrijf Spijtig dat ik geen plaatsingsmateriaal gekregen heb alhoewel ik 80€ heb betaald

Snelle levering en chauffeur belt netjes als hij er bijna is

Best prijs en snel

Snelle levering nette plinten

Plinten netjes geleverd. Niet gebeld voor levering dus moest de chauffeur wachten tot we aanwezig waren. 4 kokers lijm zaten er ook niet bij helaas

Super service!

Ik had nog een losse plint nodig (nabestelling). Ik ging er al vanuit dat ik bij zou moeten betalen of dat er een minimum bedrag zou zijn, maar kon deze losse plint gewoon bestellen en werd gratis geleverd. Dit kan niet winstgevend zijn, maar is echt service. Super blij dus!

plinten op maat

Levertijd van afgelakte plinten was sneller dan gepland. Goede levering en netjes vooraf gebeld.

Heel goed, zeer tevreden

Goed product, snelle levering, goede prijs... Toppertje

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR