Keurig op tijd geleverd materiaal ook prima

Geweldig.

Mooie plinten voor een goede prijs. De bijgeleverde montagekit voor bestellingen boven de €75 euro is een mooie bijkomstigheid. De chauffeur belt een 10 a 15 minuten van te voren wanneer hij er is. Dit is ook erg prettig!

Super service

Alles werd netjes mee naar boven gebracht met hulp van de bezorger. Super fijne service. Ook fijn vooraf gebeld met hoelaat ze aanwezig waren.

Plinten netjes geleverd

De plinten zijn netjes geleverd en prima afgelakt. Wellicht dat de lak wat beter bestendig kan zijn tegen krassen.

Prijs/kwaliteit in orde.

Bij levering van gegronde plinten bleken er foutjes aanwezig te zijn bij ongeveer 5% van de plinten. Na contact werd snel en professioneel voor een gepaste oplossing gezorgd. Ik kan plintenstunter zeker aanraden.

Gekregen zoals omschreven. Snelle levering

Supergoede service, duidelijke communicatie en zeer vriendelijke chauffeur, zeker een aanrader!

top geregeld

op zondag besteld en woensdag had ik de plinten in huis ik werd 10 min. van te voren gebeld dat de bezorger eraan kwam

Lage prijs, snelle levering, zeer goede service en klantcontact en natuurlijk de gratis bezorging.

Super service en kwaliteit voor een zacht prijsje!

Snelle levering, goed product en een lage prijs. Precies zoals het hoort.

Vlug en goed

Snelle levering Goede prijs kwaliteit verhouding Fijne communicatie

Hele vriendelijke bezorger. Vooraankondiging half uur voorafgaand aan de bezorging, was ook super!

plinten

Netjes afgeleverd, chauffeur belde van te voren, heb gevraagd of hij de plinten onder afdak wilde leggen, gedaan! Prima

Toppie

Alles is volgens afspraak afgeleverd.de chauffeur kwam zelfs uit eigen wil terug om vergeten goederen te brengen.

3 kit spuiten waren niet geleverd.

kit spuiten waren niet geleverd.

Prachtige plinten. Keurig bezorgd.

Mooi plinten . Goede prijs. Optijd bezorgd. Wat wil je nog meer!!

gewoon Goed!

snelle levering , goede prijs en goed product dik te vreden

Top ervaring snel besteld geen verzendkosten

Ruime keuze Makkelijk bestellen Geen gedoe met verzendkosten

Super service!

Goede prijs kwaliteit en vooral de gratis bezorging is echt top! Aanrader

Prima product snelle levering

Uiteindelijk snel geleverd Communicatie over levertijd verwarrend via de site en in het contact Product prima

Netjes geregeld!

Netjes geregeld, vooraf goede informatie over de levering en netjes persoonlijk gebeld door de chauffeur die de goederen kwam leveren hoe laat hij er zou zijn.

Perfecte service

Mooie superplinten

Mooi spul

Ziet er goed uit, maar ik heb toch besloten om mijn muur niet vol te maken met schroten, het wordt dan toch gauw te "kaderig" Ik kies er nu voor om de muur te bewerken, en opnieuw in de saus te zetten. Hieronder gemaakte keus: ja is natuurlijk persoonlijk gericht en is gekozen, omdat er niet meer keuzes zijn dan ja en nee. Bedankt, en suk6, groet, JBeetsma

Uitmuntend

Chauffeur heeft de moeite gedaan om plinten onder afdak te leggen tijdens de regen.

Gewoon perfect

Ondanks dat ik maar 1 plint nodig had werd deze keurig aan huis geleverd .

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR