Goede prijs en snelle levering

Mooie plinten

Meerdere keren plinten besteld

Meerder malen hoge plinten besteld en elke keer goed gegaan en dus tevreden

Mooie plinten en snel geleverd.

Misleidende foto’s bij het product

Erg misleidende foto’s bij het product

Goede afhandeling

Mooie plinten

Fijne service

Snelle levering, goede plinten

De plinten waren snel geleverd en de bezorger heeft het netjes binnen neergelegd. Top service!

Gewoon prettig en fijn je bestelling doen.

Snelle levering, compleet en goed. Je wordt een half uur van tevoren gebeld of je thuis bent. Zeer goede service.

Perfect!

Snelle bestelling en bezorging. Chauffeur belde van te voren tijdstip bezorging.

Top geregeld snel geleverd En aardige chauffeur

Goede en snelle service

De door mij bestelde artikelen zijn snel en netjes geleverd. Ik ben heel tevreden.

Goede levering

Correct geleverd

Mooie plinten en goede service!

Mooie plinten voor een redelijke prijs. Ik wilde mijn bestelling annuleren omdat ik de plinten eerder nodig had dan de uiteindelijke levertijd maar mevrouw van de klantenservice heeft geregeld dat de plinten toch op tijd geleverd werden. Erg vriendelijk!

Top plinten

Makkelijk bestellen en snel geleverd..

Heel goed.

Heldere afspraken; perfecte levering. Chauffeur maakt zonder problemen je hele dag goed.

Goed en snel geleverd

Makkelijke website om de bestelling te voldoen. Geheel volgens afspraak geleverd. Vriendelijke chauffeur, top dus.

Snelle levering super bezorging

Besteld en snel geleverd door een chauffeur die vriendelijk en behulpzaam was. Erg blij mee

Hulpvaardig

Denken in oplossingen

Snel en correct!

Snel en correct!

Goeie plinten en netjes in de verf

Netjes geleverd en plinten naar wens

Plinten

Goed geholpen en goede service

Zeer duidelijk en correcte levering

Duidelijke website en kosten, snelle betaling mogelijk via QR en correcte levering. Top leverancier.

Mooie plinten! Snelle gratis levering.

Makkelijk online te bestellen. Mooie afgelakte plinten uit voorraad leverbaar. Gratis en snel keurig thuis bezorgd door vriendelijke bezorger, vooraf tijdblok ontvangen en vooraf ook nog eens gebeld dat bezorger eraan kwam. Ook nog gratis montagekit. De kit werkt fantastisch. Helemaal blij!

Goed netjes afgeleverd

Netjes verpakt afgeleverd plinten zien er goed uit , oja chauffeur was trouwens ook erg vriendelijk top gedaan.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR