Snel en goede kwaliteit

Plinten waren snel geleverd en zijn van goede kwaliteit. Wel iets te weinig kit ontvangen - of misschien hebben we gewoon iets teveel gebruikt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Hadden snel lambrisering nodig en de medewerkster heeft alles hiervoor in het werk gesteld. Top service!

Duidelijke website vlottebestelling en zeer vlot geleverd.

Nergens meer een plint te vinden in onze regio die voldeed. Plintenstunter heeft deze wel !! Ondanks wat verder weg super snel en netjes afgeleverd . Wij willen plintenstunter zeker aanbevelenswaardig.

prima kwaliteit, snelle levering, vlekkeloos, top.

prima kwaliteit, snelle levering, vlekkeloos, top.

Zeer betrouwbaar en goedkoop.

Goede service, zeer goedkoop en snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering na contact met een vriendelijk dame.

Alles netjes en prima op tijd gebracht

Makkelijk online bestellen en snelle levering

Bij levering was 1 plint beschadigd. Dit werd netjes gemeld door de bezorger. De beschadiging zat aan de achterkant van de plint dus dit zou niet opvallen maar was dit wel het geval dan hoefde ik maar te bellen en zou er een nieuwe geleverd worden. Uiteindelijk die plint niet nodig gehad omdat ik ruim besteld had. Maar ik noem dat wel klant blijft koning service! En een erg vrolijke bezorger die duidelijk zin heeft in zijn werk mag ook weleens gezegd worden.

Qualiteit, veste prijs, snelle service

Goedkoper dan elders voor een gekense kwaliteit

Zeer goede service en prachtig materiaal

Plinten zagen er zeer mooi uit en communicatie was prima. Vriendelijke chauffeur die heel wat te sjouwen had

Slechte bestel bevestiging, maar levert snel

We belden ze met vragen over de levertijd omdat dit niet duidelijk is op de site. Dit zou voor de plinten op kleur 2 weken zijn. Uiteindelijk een bestelling geplaatst waarbij je niet ziet wat je uiteindelijk besteld, dus geen opsomming van je artikelen. Vervolgens krijg je orderbevestigingen zonden levertijd en zonder een overzicht wat je nu besteld hebt. Uiteindelijk ontvingen wij in 4 dagen de complete bestelling. Super goed maar wel een beetje vreemd. Wat ook bijzonder is, is dat je een sms krijgt met het levertijdstip op de dag zelf en deze ontvang je 10 minuten nadat de bestelling is afgeleverd. Prijzen zijn ook super goed in vergelijking met de lokale houthandel.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levertijd en zeer klantvriendelijke bezorger.

Super!!

Gemakkelijk bestellen en vlotte levering

Goed, goedkoop en snel

Goed, goedkoop en snel. Beste deal om online te vinden. De aansluiting van de kopse kanten is niet de volle 100%, dus wel klein beetje extra afwerking nodig.

Netjes en snel geholpen

Mijn plinten zijn binnen 4 dagen geleverd. Keurig een half uur van tevoren door de chauffeur gebeld dat hij onderweg was. De Plintenstunter is aan te bevelen.

Scherpe prijs, nette plinten, super toffe bezorger!!

Ik werd netjes een half uur van te voren gebeld, daarna kwam er een hele vriendelijke bezorger de plinten afgeven. De plinten zien er netjes uit.

Plintenstunter doet wat hij belooft en dat al voor de derde keer. Een aanrader

zeer tevreden

goede communicatie en snelle, tijdige levering

Goede Plinten

We zijn zeer tevreden over de plinten die we hebben ontvangen. We hadden er voor gekozen om ze afgelakt te laten leveren. Hier staat eigenlijk bij dat het dan een langere levertijd is maar in 3 werkdagen werden ze netjes geleverd. Dus super blij mee.

Veel keus

Veel keus, snelle levering. Jammer dat levering ondanks de lift niet verder is dan de bgg.

Gemak dient de mens!

Simpel bestellen en betalen, daarna even wachten en bestelling in ontvangst nemen van een vriendelijke chauffeur; kat in het bakkie!

Snel en netjes geleverd

Vriendelijke en snelle service. Alles was netjes verpakt.

Prijs kwaliteit goed

Ik heb de 2 maal gegronde plinten genomen en Van materiaal en sterkte en degelijkheid geen enkele opmerking Enkel de grondverf kon er beter opgezet worden. Is nogal korrelig

Aanrader!

Hele goede ervaring met de plintenstunter. Goede prijs en snel geleverd. Ze waren heel meedenkend in de levering, aangezien ik in het onderwijs werkt.

Plinten zijn beschadigd. Foto mee gestuurd maar geen reactie ontvangen.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR