In orde

In orde en correct

goed product en netjes afgeleverd

Product is geleverd in goede staat en op de tijd afgeleverd doot het transportbedrijf.

Prula

Zonder bericht de levering gecanceld

De firma is iets te ijverig, gaat haar gang maar vergat te communiceren. Bestellling geplaatst op werk email van het werk. Op het werk automatisch antwoord laten uitgaan dat ik die dag afwezig was (om plinten te plaatsen thuis) Plintenstunter heeft dat opgevat als dat er geen plint geleverd kon worden. Maar heeft dat niet naar mij gecommuniceerd. Tenslotte zelf de plinten eind van de middag op moeten halen, ipv de levering thuis in de ochtend. Advies: wanneer je iets uit de planning haalt voor levering, bericht dat ook direct naar betrokkene.

niet goed

1e levering plinten perfect. 2e x nog maal plinten besteld helaas geen grenen en verkeerd profiel week vakantie opgenomen kan nu helaas de klus niet afmaken.

Juiste bestelling en snelle levering, top.

Ruime keuze aan plinten, simpel bestellen en snel geleverd. Prima zo.

Snel geholpen direct telefonisch contact. Zeer snelle levering . In een woord super.

niet goed

De bezorger had de bestelde plint niet bij zich. Wanneer wordt de bestelde plint nu geleverd?

Snelle levering, goede producten

Alles volgens afspraak

Mooie plinten maar te weinig

We zijn erg blij met de plinten qua stijl. Ral 9016 besteld wat ook op de muur zit maar de plinten lijken veel witter. Ondanks 10% extra op al ruim berekende meters komen we zelfs alsnog een heel stuk te kort. Ik heb bij levering helaas de plankjes niet geteld, maar heb het idee dat we een te weinig hebben ontvangen. We hebben namelijk bijna geen snijverlies gehad, mini stukjes, daar kan het niet aan liggen. Wel balen wat dat betreft.

Veel verbeteringen

Na betaling weer geen mail En dan maar hopen dat ze het goede leveren.en op het goede adres Pluspunt prijs

Veel keuze en de beste prijzen!

Gemakkelijke bestelproces, snelle levering en wordt gebeld voor levering. Mooi service!

Top! Snelle levering super vriendelijk

Momenteel slecht

Heb mijn materiaal nog niet ontvangen en u vraagt reeds mijn mening. Het is nochtans betaald Mvg Jp

Kwaliteit en geen kwantiteit

Wat je bestelt, ontvang je ook en dit voor weinig geld.

Zie boven

Gewoon goed

Gewoon goed . Leveren duurde wat langer maar dat is momenteel overal ..

Netjes verpakt en op tijd geleverd!

Wat je ervan verwacht

Prima bedrijf met nette prijzen .

Helaas…

Website is prima (mobiel) en een vlotte levering. Helaas is mijn bestelling van plinten niet juist geleverd (verkeerde afmeting). Direct na levering gemaild en een omruiling in gang gezet, maar tot nu toe nog niets vernomen. Zodra de juiste bestelling is geleverd, kan ik pas een eindoordeel geven.

VVV

Vlug Veilig Voordelig wat wil je nog meer

Mooie plinten, snelle service

5 jaar geleden werden wij voor de benedenverdieping gewezen op deze webwinkel. Wij waren toen zo tevreden over de plinten en de snelle service dat wij - nu wij plinten nodig waren voor de bovenverdieping - direct weer aan de Plintenstunter dachten. Dezelfde plinten (gladde plint mdf 9010 gelakt) zijn nog leverbaar en ook nu was de levering weer snel en netjes. Plinten zijn al netjes afgelakt, dus kunnen direct snel gemonteerd worden met de bijgeleverde kit.

Netjes afgeleverd en een mooi product

topmateriaal en correcte en snelle levering.

topmateriaal en correcte en snelle levering.

Supergoed

Correct geleverd. Vriendelijke chauffeur belde exact een half uur voor levering. Gewoon goed

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR