snelle levering van plinten en goede kwaliteit

werd netjes van te voren bericht wanneer de plinten geleverd zouden worden.

matige kwaliteit MDF plinten

Over mijn laatste levering niet zo tevreden als over de voorgaande leveringen, Voorheen was alles gewoon netjes afgelakt en niet beschadigd. Maar bij mijn laatste leveringen zaten diverse plinten bij die niet netjes gespoten waren. Ook waren deze plinten beschadigd en later alsnog bijgewerkt. Gelukkig wel genoeg plinten besteld. Maar het is wel vervelend dat je een plint pakt die halverwege niet netjes is gelakt.

Zeer snelle levering van een kwalitatief product

Sneller dan verwacht haf ik mijn plinten bij mij thuis. Bij de plaatsing vaststellen dat het echt wel kwalitatieve plinten zijn, maakt het helemaal compleet. Een aanrader!

Dik in orde!

Vlot geleverd, chauffeur belde kort voor aankomst om te melden dat hij onderweg was. Zeer goede kwaliteit vd plinten.

Snelle levering.

Besteld en 3 dagen later konden de plinten geleverd worden na een telefoontje dat ze onderweg waren. 2 dagen eerder de dag en uren van levering ontvangen via mail.. Zeer handig. We waren niet thuis en na onderlinge afspraak via telefoon werden de plinten toch afgeleverd. Dank je wel.

Plinten werden verassend snel geleverd omdat ze uit voorraad kwamen . Wij hadden aluminium plinten titanium besteld welke zeer mooi waren . Met de lijmkit die er gratis bij geleverd wordt en zeer goed hecht aan de muur heb je de plinten zo aan de wand zitten . Tja en ook waren dezelfde plinten elders veel duurder dus ben ik erg tevreden .

Helemaal goed

Snelle levering. Product lijkt goed. Ik moet de plinte nog bevestigen dus kan nog geen echt oordeel hebben. Maar ziet er goed uit

Weer een probleemloze en prima order

Makkelijk en duidelijk besteld en conform afspraak alles op tijd geleverd

Prima kwaliteit, goedkoop, snelle levering en uitstekende service. de

Vooral de communicatie verliep vlot. Zeer service minded.

Keurige aflevering en op tijd.

Supersnel geleverd en vriendelijke Chauffeur

De chauffeur had over het vervangende telefoonnummer heen gelezen, maar hij belde toch nog naar het juiste nummer en is zelfs nog omgekeerd om te plinten te leveren. Super service en ook binnen 3 dagen geleverd. Zeer tevreden.

Prima en snelle service. In eerste instantie te weinig plinten geleverd maar dit is keurig opgelost door de volgende dag alsnog het restant te leveren. Heel blij

Snelle levering. Netjes op tijd. Duidelijke email.

Prima kwaliteit en service voor een scherpe prijs

Prima kwaliteit en service voor een scherpe prijs

Geweldige service

Plinten kwamen snel binnen, helaas was er maar de helft geleverd. De bezorger ging gelijk bellen en adviseerde om zelf ook nog even te bellen. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ze ging het uitzoeken en zou zsm terug bellen. Dit gebeurde inderdaad en wel zeer snel. Het werd keurig netjes en echt zeer snel nageleverd. Zo'n geweldige service hebben we nog nergens zo goed ervaren. Van ons krijgen ze een dikke tien! Super vriendelijk en super goede service.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Fijn dat de bezorger hielp met de plinten boven te brengen, super!

Snelle levering en goede klantenservice

Goed bedrijf. Snelle levering

Alles prima in orde, alleen jammer dat je niet zelf een afleverdatum- en tijd kan bepalen

Top service!! En snelle levering

Super service! Vriendelijke bezorgers die het netjes binnen brengen.

Snelle nette levering

Snelle levering en bezorger was ook zeer flexibel en dacht mee.

Prima plinten en uitstekende communicatie

MDF plinten besteld. Zijn prima. Communicatie over levering is goed. Kreeg keurig bericht van chauffeur wanneer hij voor de deur zou staan.

Top bedrijf

Top bedrijf Maakt altijd mijn verwachting waar

snelle levering , correcte en kwalitatieve sierlijsten

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR