Prima plinten snelle levering

De kit was ook goed.

Snelle levering, goede kwaliteit

Na verschillende aanbieders te hebben vergeleken uiteindelijk gekozen voor de Plintenstunter omdat die uiteindelijk als de goedkoopste naar voren kwam. Ik had redelijk wat m1 nodig. Gekozen voor de 9010 afgelakte mdf 18x90 en 12x90 plinten. Levering was redelijk snel; omdat het een maatwerkproduct is staat hier een levertijd op van max 9 dgn, maar ik had ze ruimschoots binnen deze termijn binnen. Jammer alleen dat ik op hun site geen plinthoeken zag staan (deze dus elders besteld). Levering op tijd en netjes ingepakt. Plinten zelf van erg goede kwaliteit en juiste egale kleurstelling. Kortom, erg tevreden!

Volgens afspraak

Deurlijstjes zijn gelijkend met foto’s en bezorging in een week en op het aangekondigde tijdstip

Goede bereikbaarheid en service

Voor mijn moeder online plinten besteld en wilde voor de zekerheid weten of ze tijdig geleverd konden worden voor hemelvaartsdag en wilde daarom even telefonisch contact en dat lukte direct en werd zeer goed geholpen en kreeg de telefonisch en mailreactie bevestiging dit ging lukken. Mooie plinten en goede snelle service, aanrader dus.

Degelijke houten plinten

Correcte levering en mooie en degelijk materiaal.

Ik had verkeerde plinten besteld, maar ik kon deze heel makkelijk omruilen voor nieuwe. Daarnaast was de bezorger bij het bezorgen van de nieuwe plinten echt onwijs aardig.

Snel

Snelle en correcte afhandeling

Vlugge levering.goed materiaal.eerlijke prijs

Alles zoals het altijd zou moeten.je krijgt waarvoor je betaald hebt.eerlijke kan het niet.

Volgens afspraak geleverd. Mevrouw belde keurig een half uur van te voren, dat ze er aan kwam.

Plinten waren goed, maar er zaten in 1 pak verkeerde plinten bij.

Mooie betaalbare plinten en keurig op tijd geleverd.

In een woord geweldig.

Bestelling ging makkelijk, levering ook top. Super aardige bezorger. Plinten zijn kwalitatief ook meer dan goed.

Goede communicatie, snel geleverd, goede kwaliteit en scherpe prijzen.

Super !

Super !

Gratis kit en gratis bezorging, prima voor elkaar.

Prettig

Geweldige Service

Chauffeur meld zicht netjes om te vragen waar het geleverd mag worden. Allemaal netjes in de hal gelegd. Een spontane bezorger.

Gemakkelijk, snel, vriendelijk

Snel besteld, vlug geleverd

Supersnelle service

Sneel levering van de plinten en de goedkoopste ook nog .

Goede ervaring

Snelle levering en mooie plinten voor een goede prijs

Goede kwalitatief en betrouwbaar

Makkelijke site om te bestellen. Kwalitatief goed product. (grenen plinten) Snelle en nette verzending! Heel blij mee!

Vriendelijke service

Alles vlot verlopen, zowel de bestelling als de levering

Goede, en snelle service

Prettig, half uur voor levering bellen is handig.

Zeer tevreden met product en communicatie

Plinten (afgelakt) snel geleverd. Kwaliteit is goed. Meerdere keren telefonisch contact gehad over de bestelling en levering. Erg prettig en kundig. Hadden de tijd voor me, bereid om te helpen en te woord te staan.

Mooi product, snel en netjes geleverd

Snel geleverd en een mooi product

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR