Tijdig geleverd en goede kwaliteit

De plinten werden tijdig geleverd en zijn van goede kwaliteit

Super geregeld..

Gewoon top!!!! Keurig afgeleverd.... Gewoon kopen bij plintenstunter!!!!

uitstekend

Goede prijs en vl;ot geleverd.

Perfect, goede service!

Super geholpen! Snel geleverd! Fijn dat de chauffeur een berichtje stuurt voor levering. Erg tevreden!

dikke prima

Erg vriendelijke en correcte bezorger. Site duidelijk, goede communicatie.

Zoals het moet zijn

Al enkele keren iets besteld en altijd op tijd en volgens afspraak. Goede prijzen voor hun product. Lijm gratis bij de plinten en koplatten

Voor 2x maal besteld. Steeds de juiste service. Netjes op tijd. Correcte levering, netjes vooral gebeld. Kleine schade werd gemeld voor er geleverd was. Nalevering ga ik vanuit dat ook dit goed geregeld wordt. 1 woord eigenlijk te weinig om het te beschrijven maar het woord: SUPER. Dekt de hele lading.

Zeer tevreden over mijn bestelling

Plinten werden snel bezorgd.

Mooie ( kunststof) plinten ontvangen, ruim voldoende kit erbij. De bezorger kwam op de afgesproken tijd. Ik ben een tevreden klant.

Goed product

Levering werd gedaan door een vriendelijke man. Jammer dat een hoekje van de plint beschadigd is. Verder alles prima!

Snelle levering, uitstekende qualiteit

Alles prima gegaan

Afspraken worden keurig nagekomen

Rond de levering van plinten had ik vooraf best een aantal bijzondere wensen die ik graag ingevuld wilde hebben, alvorens tot de aankoop over te gaan. Over de prijs waren we het snel eens, want heel terecht noemen zij zich de Plintenstunter. Op de dag dat duidelijk werd dat zij onze wensen rond de levering konden en wilden nakomen heb ik de order akkoord gegeven, maar laat dit nu net de dag zijn dat de prijzen iets aangepast moesten worden. Ondanks dat de kleine prijsverhoging in deze tijd zeker te verklaren is, blijft de plintenstunter nog steeds zijn naam qua prijs eer aan doen, Overigens zijn zij akkoord gegaan mij te leveren voor de eerder afgesproken prijs. Dat was geen verplichting en kon ik ook niet afdwingen, maar deze vorm van coulance is wel buitengewoon klantvriendelijk.

Goed geregeld

Goed geregeld?

Mooie sierlijsten gevonden die je bij de gewone DHZ zaken niet krijgt

Mooie sierlijsten besteld en de dag vóórdat ze komen bezorgen, een keurig belletje gehad, om de bezorgtijden door te geven

super ervaring

super ervaring snelle levering aardige chauffeur prima

Mooie plinten en snelle levering en niet te vergeten een vriendelijke schauffeur

Ik ben zo blij bedankt!!! jullie zijn toppers

ik heb plinten verkeerd bestel ik was van Plintersteuner gebeeld om te vragen hoe was mijn ervaring met de bestelen ik was teleurgesteld en leg mijn fout uit ze gaven me de beste oplossing i Ik raad ze 100% kwaliteit en service brdank mvg John Henry Pino Montoya

Veel soorten en maten plinten. Wij zochten wat bij onze plinten in huis paste. Was zeer makkelijk te vinden op de website. Plinten binnen enkele dagen ontvangen. Paste zeer goed bij de oude plinten.

Gewoon positief!

Goede keuze en schappelijke prijzen. Levering was ook vlot en goed georganiseerd.

Fantastisch product, makkelijk te verwerken!

Plinten nog niet ontvangen

Teleurstellend

Mooie plinten, prima service. Plinten netjes onder het afdak gelegd

Snelle levering , maar helaas niet compleet

De toezegging op de site dat de plinten inclusief montagekit wordt geleverd is niet nagekomen. Irritant en geen tijd meer om de discussie te starten. M.a.w. deze maar bij de locale bouwmarkt gekocht.

Gekregen wat we wilde,aan de telefoon vriendelijk tewoord gestaan,prima bedrijf

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR