Snelle,vriendelijke levering alles volgens afspraak.

Zeer goede en snelle service

Alles werd geleverd 3 dagen na de bestelling Alles volgens afspraak netjes op tijd

Zoals het hoort!

Prima plinten goede levering

Jammer dat bij bestellen 3 dagen levertijd werd aangegeven en daarna een mail volgde dat het veel langer duurt. Maar keurig geleverd en goede kwaliteit.

Conform afspraak geleverd en op de afgesproken dag/tijd.

Goede kwaliteit en snelle service.

Mooie hoge zwarte plinten gekocht en geplaatst, finishing touch na het leggen van mijn nieuwe vloer.

Service en kwaliteit

Prijs kwaliteit is super, en snelle service zeker een aanrader

Super, snel geleverd aan de deur

Super, snel geleverd aan de deur

Snel, behulpzaam en klantvriendelijk !

In eerste instantie leken ze lange levertijd te hebben en wilde ik de order annuleren, maar na een belletje bleken de plinten gewoon op voorraad te zijn en deden ze hun best zo snel mogelijk te leveren. Ook van locatie wisselen op dag van bezorgen doen ze niet moeilijk. Erg klantvriendelijk en behulpzaam!

Duidelijk en snel geleverd

Scherpe prijs snelle levering

Plintenstunter is betrouwbaar, levert snel en correct

Prijs is concurrentieel, levering binnen de afgesproken tijd van enkele werkdagen, correcte kwaliteit. Ik ben vanaf nu graag ambassadeur voor Plintenstunter.

Sommige plinten waren behoorlijk krom

Zitten af en toch wel kromme en beschadigde plinten tussen. Je moet geluk hebben.

Goede communicatie betreft levering.

Supersnelle levering !

Ik ben erg tevreden met de snelle levering van de plinten.

Geweldige bezorging!

Goed product met vlotte bezorging.

Correct, prijs /kwaliteit top

Correct, prijs /kwaliteit top Netjes verpakt en geleverd volgens afspraak

Zeer goed en duidelijk.

Heel goed en duidelijk

Top bestelling!

Snel geleverd, fijn op de hoogte gebracht voor leveringstijd en klopte precies. Vriendelijke bezorger en plinten netjes verpakt.

Goede kwaliteit

Niet duur. Goede kwaliteit. Goede service. Bezorger enthousiast en zeer vriendelijk.

Super service.

Super.

Bij het bestellen stond er een levertermijn van 5 a 9 dagen. De 3de dag werden de plinten al geleverd waardoor ik sneller aan de slag kon.

top

Vanaf 75 euro gratis bezorgd. Aan dat bedrag zit je al gauw als je plinten nodig hebt voor een paar kamers. Gemakkelijk te bestellen op de site, bezorging kwam na drie dagen. De chauffeur belde keurig dat hij eraan kwam. Wat wil je nog meer?

Snelle service, correcte levering door vriendelijke bezorger

Super service

Goed bedrijf, snelle levering, uitstekende service

Goedkoper als HORNBACH, snelle levering en een uitstekende service, had 13 plinten besteld waarvan er 6 niet goed gefreesd waren, binnen 1 dag reactie met excuses en een afspraak voor omruiling.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR