Bestelling geplaatst en betaald geen antwoord op e mails, telefoon neemt niemand op

Wil u! alstublieft kontakt met mij opnemen op het nr +32 473 955 659. Uw klantendienst antwoord niet, telefoon wordt niet opgenomen, Watt moet ik doen, help mij wat is dit toch.

Zéér snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle service en een super enthousiaste bezorger. Top!!

Snelle service en een super enthousiaste bezorger. Top!!

Prijs en levering top, afwerking minder.

Prijs is onverslaanbaar, levering snel en netjes, goed verpakt en zonder beschadigingen. Wij hadden de afgelakte plinten, dat laat op een aantal plekken wel echt te wensen over. Dekking is niet gelijkmatig. Wel gemonteerd, we wilden de kamer immers af hebben. Als tip dus: check dit direct na levering even. Bijgeleverde (gekochte) kit werkt gewoon goed, onzin om duurdere te kopen

Verwachting meer dan waargemaakt!

Geleverd op het juiste moment, plinten van topkwaliteit.

Leveringsdatum onbekend en geen contact met support mogelijk

Op de leveringsdatum speciaal thuis gebleven, maar geen levering ontvangen. Vervolgens geen informatie ontvangen over nieuwe leveringsdatum, ook niet na een aantal werkdagen. Telefonisch is de klantenservice pas bereikbaar na een uur in de wachtrij en kan men vervolgens geen helderheid geven over de leverdatum. Men geeft aan dat er per mail bericht volgt over de leveringsdatum, maar stuurt vervolgens geen mail.

Ze zijn mooi recht goed ingepakt Goeie service

makkelijk te bestellen en snel geleverd

Goed overleg voor de levering, en mooie plinten. Top bedrijf.

G

Prima site en snelle levering

Prima, mooie plinten en redelijk geprijsd

Een aanrader

Voor de tweede keer bestelling gedaan, snelle levering kwaliteit plinten uitstekend vriendelijke chauffeur

Zeer snelle levering,en nette prijs- kwaliteitverhouding.

Goede service en kwaliteit.

Fijne service, niet duur, komen afspraken na en reageren adequaat op mailcontact.

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Goede prijs kwaliteit en snelle levering. Voldoet aan de vraag.

Makkelijk bestel proces, snelle en keurige levering. Kwaliteit is goed

Prima afhandeling

Erg snelle levering.

Ben erg tevreden, de plinten zijn netjes en werden erg snel geleverd.

Goedkope prijzen, snel geleverd

Plinten zijn netjes geleverd zoals aangekondigd. De gratis high tack kits is een bonus bovenop de toch al goedkope prijzen.

Snel

Snel geleverd.

Zoals gebruikelijk top

Reeds meerdere keren plinten besteld bij Plintenstunter en zoals gebruikelijk prima prijs, kwaliteit en service

Degelijke kwaliteit

Levering zoals het hoort. Behalve telefonische verwittigen 30min voor levering niet gebeurd.

Topservice

Plinten snel geleverd, kit was ook snel nageleverd. Zeer aantrekkelijke prijs

, prijs- kwaliteit zeer goed.en geleverd binnen 1 week

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd product zoals verwacht prima

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR