Levertijd van 2 dagen, bezorgd met eigen vervoer, alles netjes verpakt en vooraf een belletje.. Klantvriendelijk chauffeur. Super bedankt.

Volgens afspraak tot op de minuut na een telefoontje van de chauffeur

Alles duidelijk en zeer snelle levering.

Korrecte levering

Korrecte levering

Goede plinten, goede prijs en snelle levering

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Product precies zoals omschreven en snel en schadevrij geleverd. Top service.

Snelle levering prins kwaliteit

Goed rondgekeken bij verschillende bedrijven prijs kwaliteit verhouding. Plintenstunter stak er echt met kop en schouders bovenuit wat prijs betreft. Zeer snelle levering, netjes 45 minuten voordat ze er waren gebeld. Wij hadden afgelakt besteld, zagen er zeer goed uit. Geen klachten alleen maar lof.

Prima service snelle levering

prima levering volgens afspraak

ik ben zeer tevreden

Fijne service en goed geregeld

Zoals al geroepen

gewoon top

goede kwaliteit en keurige levering

Prima firma!

Goede producten met een tevens prima prijs. Snelle levering volgens afspraak.

Alles keurig op tijd geleverd. Plinten waren goed en een vriendelijke chauffeur.

Een bedrijf dat afspraken nakomt.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Product volgens afspraak geleverd door een vriendelijke en nette chauffeur.

Goed en mooi product

Genoemde plint al meerdere keren in mijn huis verwerkt.

Geleverd volgens afspraak én goede service.

Nvt

Op tijd geleverd

Plinten zien er mooi uit

Correcte levering en vriendelijke afhandeling

Correcte levering en vriendelijke afhandeling. ik had teveel besteld en het was geen probleem om het materiaal terug te leveren. Mits een kost hebben zijn ze dit met vrachtwagen komen terug halen. enigste minpuntje is dat het wel af en toe kan duren alvorens een mail verwerkt worden - dus best even bellen.

Zeer tevreden.

Volgens afspraak en zeer vriendelijke levering.

Mooie plinten netjes vooraf gebeld op de dag van de levering.

Levertijd is een paar dagen.

Onlangs plintenn besteld

De bestelling ging makkelijk net zoals de betaling. Wij zijn prima op de hoogte gehouden wanner er geleverd werd. In de ochtend van de levering werden wij gebeld dat ze binnen 30 min bij ons de plinten kwamen afleveren. Prima geregeld en in goede staat aangekomen. Vriendelijke chauffeur

vlot

Alles verliep vlot, van bestelling tot levering. De enige tip dat ik kan geven is om de plinten veel beter te verpakken of beschermen. Nu is er geen bescherming rond en de kans op beschadiging is groot.

Heel tevreden:

levering op tijd, goede service aan de deur, komt afspraken na

Zeer goed en snel geleverd

Netjes optijd en volgens afspraak geleverd

Heel tevreden en vlot afgehandeld

Doe zo verder!!!

102 Hoefsetuin