product goed, klacht over communicatie/ terugstorten geld opgelost

Tweede bestelling. Producten die geleverd konden worden waren prima in orde. Helaas ging de levering en de communicatie niet goed bij een deel van de tweede bestelling. Een deel kon niet geleverd worden en dat hoorde ik pas nadat ik al een mail had gehad over de levering. Ik moest al lang wachten dus ik was niet blij dat een deel pas veel later zou kunnen komen. Ik hoorde dat op de dag dat het geleverd zou worden. Ik gaf aan dat ik dat deel dan maar wilde annuleren want de verbouwing gaat ook door. Het geld zou met 10 werkdagen teruggestort zijn. Helaas stond het 13 dagen later nog niet op mijn rekening. Wat volgde was een stroef en vervelend gesprek met de klantenservice waarbij opnieuw 10 werkdagen zouden ingaan. Ik wilde urgentie. Ik kreeg dat halfhartig aangeboden. Ik schreef een slechte review met het hele verhaal. Hierop ben ik meteen teruggebeld door een collega. Binnen 5 minuten. Hij bood zijn excuus aan en beloofde dat het geld meteen zou worden teruggestort. Dit is inderdaad meteen gedaan, het stond direct op mijn rekening. Hij gaf aan dat het bij de eerdere annulering mis is gegaan en dat het niet opnieuw 10 werkdagen zou moeten duren. Mijn klacht is dus nu naar tevredenheid opgelost!

Goede ervaring goede kwaliteit

Zeer snelle levering en mooi witte plinten .gratis montage kit erbij .echt een aanrader voor als je snel je klus wil klaren .

Niks op aan te merken

Goed!

Gemakkelijk en mooi

Prachtige plinten die zorgen voor een een heel mooie afwerking

Mooie plinten en snel in huis

Bestellen was makkelijk en levering lekker snel.

Prima kwaliteit, rommelige communicatie

Er werd een tijdstip voorgesteld voor de levering van de plinten, dit na telefonisch overleg aangepast, een week later. Op de voorgestelde bezorgdag een oproep gemist en bij thuiskomst lagen de plinten voor de deur. Eind van de week nog weer een bericht dat ze de week erop de plinten zouden komen brengen terwijl we ze dus al hadden... Inmiddels plinten gemonteerd en zijn keurig, ziet er weer strak uit.

Helemaal top

Netjes en goed geregeld

Goed en snel

Snelle levering van gelakte plinten. Ze zijn goed gelakt en voor de prijs wat het meer kost kun je zelf niet gaan lakken. Kortom snel goedkoop en kwaliteit wat wil je nog meer

Duidelijke site

Goede afspraak levering.

volgens afspraak afgehandeld

Komen afspraak niet na

Eerst gebeld of alles voorradig is want dat staat erg onduidelijk op de site. 25 minuten in de wacht gestaan. Telefoniste zei dat alles voorradig was, dus bestelling bevestigd en betaald, afspraak voor levering werd gepland, krijg ik 1 dag van te voren te horen dat niks voorradig is!!!! En nu nog niks binnen! Voel me echt besodemieterd.

Mooie plinten en fijne bezorging

De bezorgen was erg aardig en mooi op tijd met een sms’je dat hij er aan kwam. Plinten waren netjes verpakt.

Bestel hier voor de 3 de keer. Super service. Niet twijfelen hier bestellen.

No nonsense, snel geleverd en gewoon goed!

Alles vlekkeloos verlopen. Snel bezorgd door keurige chauffeur! Kwaliteit ook zoals gehoopt en netjes verpakt. AANRADER!!!

Hele mooie plinten snel geleverd.

De plinten zijn keurig geleverd en voldoen helemaal aan de verwachtingen.

Goede service en snelle levering

Onlangs mijn 2e bestelling gedaan, zeer tevreden!

Nette levering , soepel

Plinten zagen er goed uit , mooi gespoten en montage kit er bij , super

Perfect!

Goede prijs veel goedkoper dan plintenfabriek.nl En hele nette levering. Werd netjes van te voren gebeld en zelfs even gewacht omdat ik nog niet thuis was! Kortom dik tevreden!

Prima met een kanttekening

Prima producten maar ze zouden mij dus een half uur van te voren bellen wanneer de producten bezorgd werden. Tussen 10 en 2 zouden ze komen maar nog altijd niks gehoord. Gebeld en te horen gekregen dat ze n andere datum zouden komen. Thuis gekomen stonden de producten voor de deur, beetje apart.

uitstekend

Ik heb hier al 3 keer iets besteld. Alle keren gekregen wat besteld is, zoals t hoort!

Goede prijs en snel geleverd!

Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de leverdatum. Een halfuur van te voren werd ik gebeld dat de plinten bezorgd werden. Echt een top service!

MDFplinten op kleur

Prima materiaal op tijd geleverd

Meerdere keren uitstekende ervaringen gehad met de plintenstunter.

Nette plinten, snel geleverd en een goede service!

Correcte beschrijving en levering product

Communicatie via e-mail zonder reactie. Wel correcte opvolging levering zoals beschreven op website.

102 Hoefsetuin

Wijchen 6601 HR