top

goed product

Snelle levering, mooi product

Plinten besteld en ze zijn prachtig, mooie kwaliteit.

Goede levering

Donderdags geleverd (niet alles) Vrijdag als nog gebracht Top

Mail wordt niet beantwoord

Ik had kort na het plaatsen van mijn bestelling gemaild of er nog een paar extra plinten konden worden bezorgd. Deze mail is compleet genegeerd.

• Bestelproces website

Heel correct, stipt en gemakkelijk.

Eenvoudig besteld en stipt geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi product voor deze prijs

Prima hoor

• Bestelproces website

Levering op tijd. Netjes.

Perfecte service

Bestelling en levering gingen heel vlot. Je kan zelf dag van levering kiezen, ze laten je weten in welke tijdspanne van 4 uur dat ze komen en halfuurtje ervoor wordt je nog opgebeld. Zo zou het altijd moeten zijn

• N/A

Top product en snelle levering

Mooie aluminium plinten met top hoek- en eindstukken. Snelle en correcte levering.

Prima plinten

Volgens afspraak geleverd door een vriendelijke jongen . Plinten zien er weer prima uit , ben er erg tevreden over .

• Bestelproces website

Snelle levering en prima kwaliteit.

Keurig optijd en mooie kwaliteit plinten.

Prima service en materialen

Goede afspraak

Krom. Heel krom.

Mdf plinten 120x22 besteld. Ik weet dat muren niet recht zijn en ook dat mdf stroken een beetje kunnen wijken. Maar in deze set hadden bijna alle plinten een soort W vorm met 2 a 3 cm uitwijking. Die hebben niet vlak gelegen in de opslag. Ik heb ze 48 uur laten acclimatiseren bij ontvangst en ik kwam erachter dat het een soort achtbaan was toen ik ze ging plaatsen. Vanwege planning was retourneren geen optie. We wilden per se geen schroeven gebruiken dus er zitten nu kitranden achter waar je niet blij van wordt.

• Klantenservice N.v.t.
  • Bestelproces website

Van bestelling tot levering was alles in orde producten zijn ook van goede kwaliteit

Tevreden

Geleverd op de datum dat afgesproken was. Niet verwittigd vantevoren, of aangebeld gewoon ergens neergelegd (was blijkbaar een chauffeur niet van hun zelf). Maar de klantendienst heeft me heel goed verdergeholpen! Zeer tevreden hier.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

mooi product, correcte prijs en correspondentie

De levering was iets te laat dan voorzien, maar na mijn vraag om info werd alles correct behandeld.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle, nette levering, vriendelijke chauffeur en goede service bij gedeeltelijke retournering

Mijn titel zegt eigenlijk alles. Enige minpunt is wellicht dat hier opgaat dat 'de bellen is sneller' ipv mailen bij een vraag. Maar echt eigenlijk is dit helemaal niet erg. Kost net even iets meer tijd

• Bestelproces website

Lastig contact te krijgen, verkeerde plinten geleverd

Na bestelling hebben we een leverdatum gekregen en dat het in de ochtend zou zijn. In de middag nog niks geleverd, toen maar gaan bellen. Na +30' in de wacht verbreekt automatich de verbinding, dit enkele keren gedaan. Daarna een ander telefoonnummer van een dochterbedrijf gevonden, zo wel contact gekregen. Bleek de bezorging afgelast te zijn zonder dit door te geven, wel vriendelijk geholpen en een andere dag doorgekregen. Toen wel geleverd. Bij levering bleek (ik had 2 maten plinten besteld), van 1 maat te weinig geleverd. Van de andere maat alles in de verkeerde kleur (zwart ipv ral 9010). Nu maar weer contact opnemen, ik ben benieuwd hoe lang dit duurt voordat het opgelost gaat worden (hopelijk snel). De afgelakte plinten die we hebben zien er goed uit, maar helaas de verkeerde kleur en te weinig.

gewoon netjes en goed

Ze doen wat ze beloven

• N/A

Afspraak = afspraak

Vlotte levering van een mooi product voor een redelijke prijs

Prima, alles naar wens

Iets minder serieus verpakken zou fijn zijn.

• Bestelproces website

Veel keuze, snelle levering.

Goede webshop, veel keuze, makkelijk te bestellen , snelle en correcte levering.

• Klantenservice N.v.t.
  • Bestelproces website

Goed maar communicatie kan beter

Een levering datum aangeduid op planning maar 2 dagen later geleverd. Niet erg maar geen communicatie.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levering te laat zonder te informeren en een deel van de plinten beschadigd

Door de sneeuw kon de leverancier niet rijden. Ten eerste was de sneeuw die dag dusdanig dat er niet eens code geel was. Maar goed iedereen zijn inschatting, maar ik zat de hele dag te wachten en pas inde van de dag toen ik zelf belde kreeg ik te horen dat de levering was afgezegd. Uitrijdende plinten gekregen en bleek een groot deel beschadigd te zijn. De verf was afgebrokkeld. Gelukkig had ik voldoende besteld voor de klus, maar eigenlijk kan het niet.

Hoefsetuin 102

6601 HR Wijchen