Prima geregeld

Simpel bestellen en snelle levering

Heel vriendelijk en behulpzaam

Prima.a bedrijf

Doe wat ze beloven, 2x iets besteld vriendelijke bezorging. Kortom prima adres voor je plinten

geweldige service

nette chauffeur netjes gebeld dat hij er zo aankwam , plinten netjes verpakt en niets beschadigd , een aanrader !!

Overzichtelijk vriendelijke personeel

Prima! Geen klachten, snelle levering

Besteld en snel geleverd, ziet er prima uit.

Prima leverancier van plinten en koplatten, aanrader!!

Prima leverancier van plinten en koplatten, aanrader!! Ze leveren snel voor een goede prijs, ik ga zeker meer bestellen.

Great

Very good service

Goede snelle levering

Besteld snel in huis en ziet er keurig uit zal hier zeker weer bestellen.

Snel en goed

Volgende keer weer!

goede service

snelle en correcte levering , goed materialen

perfect

makkelijk te vinden. snel geleverd.

super goed

hele beleefde mensen en hele goede service

Alles prima.

Snelle levering, goede contact, alles volgens volgens wens. En boven op nog twee bussen High Tack voor het monteren van de plinten. Prima service.

Doet wat het beloofd

Order is prima geleverd, aardige bezorger. Ben gebeld even van te voren dat hij er aan kwam. Alles was prima

keurig

Kreeg geen gehoor bij hen bellen, werd even later teruggebeld. De chauffeur belde mij ruim van te voren, en heeft de loodzware pakketten op de trap gezet. Mijn mening is echter wel, dat dit werk door 2 man gedaan moet worden, gelukkig woon ik maar 1 hoog, zonder lift en kon ik sjouw-hulp krijgen, maar ik was wel even in paniek, het ging om 300 kilo!!!!!!!

Goed!

De bestelling zou geleverd worden tussen 10.00 en 14.00. Om 13.45 kreeg ik een telefoontje dat de 14.00 niet gered zou worden, dat het 14.30 zou worden. Erg prettig om even geïnformeerd te worden!

Het was geweldige service.

Ik had maar 1 plint besteld. Met gratis bezorging. Dat heeft natuurlijk geld gekost. Niettemin tijdig en na goede afspraak bezorgd door vriendelijke bezorger.

Klant vriendelijk

Ik had verkeerde plinten besteld en ik heb ze teruggestuurd. Ze hebben geen problemen gemaakt.

Geen plinten

1/2 ster omdat ik de juiste plinten nog niet heb ontvangen Aangepast naar 5 sterren perfect geregeld plinten netjes omgeruild

Snelle levering!

Een van de weinige partijen die beschikt over een voorraad, welke op kort termijn geleverd wordt! Top! Zeker als je zsm plinten wenst te ontvangen. Vriendelijke chauffeur die van te voren laat weten wanneer hij ongeveer arriveert.

HEEL GOED KWALITEIT

Ik heb ze dit weekend geplaatst. Zeer goede kwaliteit en voor een zeer goede prijs. Bovendien 2 gratis siliconen.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

prima plinten

Prima plinten gekocht bij deze leverancier.

Hoefsetuin 102

6601 HR Wijchen