Prima levering en de producten voldoen aan de verwachtingen.

Goede service en klantgericht

Goede website prijs kwaliteitverhouding goed en goede levering gelukkig geen postnl maar eigen wagens

Uitstekend!

Goed geregeld! Je wordt een dag van te voren gebeld en bij geen gehoor krijg je netjes een sms dat ze tussen 7.00-8.00u komen. En volgens afspraak worden de plinten rond 7.30u bezorgd!

Netjes

Snelle maar niet nette levering

We zijn blij met de plinten. De levering was snel en gratis, maar helaas kwamen de gegronde plinten volledig onder de zwarte afdrukken. Nu moesten onze plinten nog gelakt worden, maar zo hoort het niet.

Zeeg goed en netjes

Ik vindt het een top bedrijf goede service klantvriendelijk, en ze bellen 10 min van te voren als komen leveren, dat is helemaal goud.Een dikke 10

juist afgehandeld

besteld en mooi en op afgesproken tijd geleverd. mooie afgewerkte plinten

Zeer snelle levering en je word ongeveer een half uur van te voren gebeld dat ze komen afleveren. Zeer snel reactie op mail. Zeker de moeite waard om te bestellen.

Geleverd wat ik besteld had, en dat was goed.

Geleverd wat ik besteld had, en dat was goed.

Gewoon goed

Goede prijzen, snelle levering!

Snelle levering en goede kwaliteit

Reeds eerder wat besteld en ook nu weer vlotte levering van het gevraagde binnen 2 werkdagen. Mooi materiaal, echter met enkele cm afwijking op de lengte (sommige langer en andere korter) en enkele uiteinden met versplinterde rand. Kleinigheden, ik ga zeker nog bestellen.

Watervaste plint paste precieus

Zocht een watervaste plint voor in de badkamer en deze werd zelfs nog gratis bezorgd.

Bestelling en levering plinten verliep vlot. Plinten moeten nog gehangen worden maar ze zien er alvast goed uit! Ik kon ze nergens goedkoper vinden.

Prachtige plinten, snel geleverd!

Enige kleine nadeel is dat je bij bestelling niet weet wanneer ze komen leveren en dat hun leverdatum ook niet aan te passen is.

Goed bedrijf

Bizar goed bedrijf in prijs en kwaliteit. Ik bestel nog voor geen 2 tientjes (inlc btw en bezorging) 6 lengtes plint en wordt door eigen bezorgservice afgeleverd. Andere bedrijven vragen vlot tussen de 20 en 30 euro bezorg kosten. De plinten waren ook nog 2x gegrond, de volgende keer ga ik hier zeker weer schoppen.

goud!

Goede communicatie, goede afspraken, eerlijke prijs!

Aanrader

Raad gevraagd online, 10 min later reactie via WhatsApp! Vriendelijke, correcte en uitgebreide uitleg met advies.dag ervoor kregen we een sms'je dat het dag nadien tussen 11h -12h geleverd werd. We hebben Plintenstunter leren kennen door men broer en zo hebben wij ook een bestelling geplaatst. Betere prijs-kwaliteit plinten dan Gamma en of Hubo. Top!

Net prijs en snelle levering en nog gratis hightech kit.

Mooie plinten en een snelle levering.

Mooie plinten en een snelle levering.

snel en simpel

Makkelijk bestellen , accessoires zoals verstekzaag, verstekbak en lijm makkelijk bij te bestellen. was ook snel geleverd. 30-45 min voordat ze het komen afleveren bellen ze even op. dat vond ik echt super fijn omdat je dan niet per se de hele dag thuis moet gaan zitten om te wachten tot je spullen geleverd worden. Heel vriendelijke jongen die de plinten en toebehoren kwam afleveren. Bedankt

Snelle levering goed verpakt

Al mijn contacten waren prima en daarmee de service

Goede service en kwaliteit

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Prettig dat ze je van tevoren bellen over het tijdstip dat ze komen.

Hoefsetuin 102

6601 HR Wijchen