Snelle levering, prima product

Mooi gelijkmatig afgelakte plinten, super!

Supersnel bezorgd

Komen afspraken direct na. Goede kwaliteit en netjes een telefoontje half uur van te voren.

Uitstekend! Prima kwaliteit en precies zoals beloofd…

Levering zoals toegezegd en tegen zeer concurrerende prijzen. Een aanrader!

Speciaal

De order was blijven hangen in het systeem Dus geen bevestiging Na een mail alles opgelost en netjes op tijd geleverd De vorm van de plint komt niet overeen met de foto op de site Geen probleem maar niet volgens afbeelding

Super geregeld

De plinten netjes bezorgd en mooi op tijd .

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering

De levering was snel en er werdt van te voren netjes gebeld over de exacte aflevertijd . Prima kwaliteit en een zeer voordelige prijs . Alles dik in orde

Goede kwaliteit. Snel reageren op de mail. Duidelijke informatie op de website. Bezorging is perfect geregeld. Hebben nu voor de 1e keer geprobeerd voor een kleine kamer. Gewoon perfect!

Top bezorger. Daar moeten jullie zuinig op zijn

Levering in orde, plinten wel nog niet kunnen plaatsen

Ik kan op dit moment nog niet zeggen over de plinten, aangezien nog geen tijd gehad om ze uit te pakken

Goede prijs en snelle levering

Mooie plinten

Meerdere keren plinten besteld

Meerder malen hoge plinten besteld en elke keer goed gegaan en dus tevreden

Mooie plinten en snel geleverd.

Misleidende foto’s bij het product

Erg misleidende foto’s bij het product

Goede afhandeling

Mooie plinten

Fijne service

Snelle levering, goede plinten

De plinten waren snel geleverd en de bezorger heeft het netjes binnen neergelegd. Top service!

Gewoon prettig en fijn je bestelling doen.

Snelle levering, compleet en goed. Je wordt een half uur van tevoren gebeld of je thuis bent. Zeer goede service.

Perfect!

Snelle bestelling en bezorging. Chauffeur belde van te voren tijdstip bezorging.

Top geregeld snel geleverd En aardige chauffeur

Goede en snelle service

De door mij bestelde artikelen zijn snel en netjes geleverd. Ik ben heel tevreden.

Goede levering

Correct geleverd

Mooie plinten en goede service!

Mooie plinten voor een redelijke prijs. Ik wilde mijn bestelling annuleren omdat ik de plinten eerder nodig had dan de uiteindelijke levertijd maar mevrouw van de klantenservice heeft geregeld dat de plinten toch op tijd geleverd werden. Erg vriendelijk!

Top plinten

Makkelijk bestellen en snel geleverd..

Heel goed.

Heldere afspraken; perfecte levering. Chauffeur maakt zonder problemen je hele dag goed.

Goed en snel geleverd

Makkelijke website om de bestelling te voldoen. Geheel volgens afspraak geleverd. Vriendelijke chauffeur, top dus.

Hoefsetuin 102

6601 HR Wijchen