Perfecte samenwerking, alles verlopen zoals beloofd

De eerste keer besteld, levering was voor op ons vakantieverblijf. De chauffeur heeft zoals beloofd werd een telefoontje gedaan om het tijdstip van levering te bevestigen. Alles netjes afgeleverd zoals gevraagd werd bij bestelling. Dikke duim voor de vriendelijke chauffeur die ik aan de telefoon had.

Goede communicatie. Van te voren goed contact over het levertijdstip.

Perfecte levering met juiste kwaliteit

16 MDF plinten gelakt

Super goed

Snellen service

Goede service!

Op afspraak geleverd met gratis kit en kitspuit.

Slecht bereikbaar

Mijn levering na geplande leverdatum achteruit geschoven ivm levertijd. Bij bestelling was t op voorraad...

Top geregeld

Top, binnen 2 dagen gelakte plinten geleverd,

Goed bedrijf, en een vrolijke chauffeur.

Ben super tevreden, ik ben perfect bijgestaan met de bestelling. En alles werd keurig netjes op het afgesproken uur geleverd. En dit ook door een super vriendelijke chauffeur. Ben dus dik tevreden.

snelle en goede levering

na bestelling een snel en duidelijk antwoord en leveringsdatum, ook de levering was keurig binnen het geplande tijdsblok plinten in een goede staat en afwerking, heel tevreden

Wat een vrolijke bezorger was dit.

Vrolijke en leuke bezorger

De plinten zien er geweldig uit. Hier kan ik ze niet voor maken.

Snelle correcte levering

Product is netjes op tijd geleverd en ziet er goed uit.

Super service

Fantastic service, good price, great value product

Goede en verzorgde levering

Goede en verzorgde levering. niet aan de deur gebracht (beneden aan protiek)

Telefoontje 3 kwartier van te voren en precies op tijd afgeleverd. Moet het geheel nog uitpakken maar het ziet er goed uit.

Mooie plinten goede service

De bestelde plinten werden zoals afgesproken op de juiste tijd geleverd zagen er perfect uit echt zeer tevreden

Super geregeld meerdere malen

Al een aantal malen bij plintenstunter besteld nooit teleurgesteld altijd super geregeld, top bedrijf

Top geregeld

Ben blij met jullie

perfect

Alles verloopt perfect bij plintenstunter.

Geweldig!!

De bestelde plinten en architraVen zijn supersnel geleverd en volgens bestelling! Top geregeld!

Snelle levering, mooi product

Altijd mooie plinten en andere afwerklijsten. Vriendelijke behulpzame klantenservice, wijziging was zo geregeld en geen vertraging in de levering. Ik koop hier als ik nodig heb

snelle levering - mooi materiaal

prima ervaring

Vlotte bezorging en goed product

Super goede service, sneller geleverd dan aangegeven.

100% tevreden

Hoefsetuin 102