Perfect!

Goede prijs veel goedkoper dan plintenfabriek.nl En hele nette levering. Werd netjes van te voren gebeld en zelfs even gewacht omdat ik nog niet thuis was! Kortom dik tevreden!

Prima met een kanttekening

Prima producten maar ze zouden mij dus een half uur van te voren bellen wanneer de producten bezorgd werden. Tussen 10 en 2 zouden ze komen maar nog altijd niks gehoord. Gebeld en te horen gekregen dat ze n andere datum zouden komen. Thuis gekomen stonden de producten voor de deur, beetje apart.

uitstekend

Ik heb hier al 3 keer iets besteld. Alle keren gekregen wat besteld is, zoals t hoort!

Goede prijs en snel geleverd!

Je wordt erg goed op de hoogte gehouden van de leverdatum. Een halfuur van te voren werd ik gebeld dat de plinten bezorgd werden. Echt een top service!

MDFplinten op kleur

Prima materiaal op tijd geleverd

Meerdere keren uitstekende ervaringen gehad met de plintenstunter.

Nette plinten, snel geleverd en een goede service!

Correcte beschrijving en levering product

Communicatie via e-mail zonder reactie. Wel correcte opvolging levering zoals beschreven op website.

ik ben zeer tevreden

Vlotte levering en mooie en goede kwaliteit plinten

Keurig, en snel bezorgd

Plinten besteld en snel geleverd. Zien er geweldig uit.

Prima plinten, snel geleverd

Snel geleverde plinten kosteloos. Belletje gekregen voor wanneer de plinten geleverd zouden worden en exact op de minuut ook gekomen. Niks op de plinten aan te merken, zoals verwacht.

Snelle levering en voor het het tijdstip van bezorging ontvangt men een berichtje dat ze er over zoveel minuten zijn. Vriendelijke bezorger en behulpzaam.

Goed bedrijf

snelle correcte levering

Zeer goede leverancier

Snelle leveringen, en heel scherp aan de prijs!

Goede producten met prima service

Diverse keren al plinten besteld bij dit bedrijf. Goede service en levering van goede producten. Mijn teleurstelling was dit keer dan ook groot, dat ik beschadigde plinten trof. Zojuist contact gehad met de klantenservice en het probleem uitgelegd. De plafondplinten worden nu kosteloos omgeruild voor nieuwe. Ik zeg: top actie en blije klant.

Snel, netjes en vriendelijke chauffeur

Zeer prettig. Professioneel, op tijd, goed geïnformeerd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed geholpen.

Bij levering waren helaas drie van de acht plinten beschadigd. Hiervoor een mail met foto's van de schade gestuurd. Binnen twee dagen kreeg ik reactie dat de plinten omgeruild worden. Kreeg er zelf nog extra montagekit bij.

goede plinten voor een sterke prijs

goede plinten voor een sterke prijs

Nog niet tevreden

De geleverde plinten zijn niet zoals verwacht. Gisteren uitleg gevraagd maar vandaag nog niets gehoord. Ben benieuwd hoe dit afloopt??

Zeer nette plinten, goede kwaliteit

De plinten zijn goed van kwaliteit en worden netjes geleverd, netjes verpakt, geen beschadigingen, omdat het gelakte plinten waren. Top

Het duurt heel lang voordat er wordt geleverd

Besteld iets van 30 januari een aantal plinten in een kleur, mailtje gehad dat duurt iets langer en ongeveer 10 werkdagen , het is nu 24-02-2022 en het is er nog niet, al 2x gebeld ja het ligt hier klaar we gaan het versturen, u krijgt een mail??? waar is de mail nu na 3 dagen nog niets gehoord, erg slechte communicatie

Zo mooi, zo snel geleverd, top!

Goede overzichtelijke site. Zelfs met potje verf in zelfde kleur! Vooral hele mooie plinten en snelle levering!

goed product en snel gelevert

zeer tevreden

Hoefsetuin 102