Al meer dan 10 jaar gebruik ik groenlipmossel voor de ernstige vorm van artrose in mijn onderrug. De capsules helpen echt. Ik heb wel eens een ander supplement (Vitae Pro) geprobeerd maar dat werkt voor mij niet goed. Ik kreeg weer pijn en nadat ik weer gestart was met groenlipmossel verdween de pijn weer. Bij de capsules geef ik 5 sterren, nu heb ik 3,5 ster gegeven omdat de capsules niet voorradig waren en ik de groenlipmossel in de vorm van een drankje kreeg toegezonden. Dat is beslist niet mijn smaak.
Er was iets op, besteld en heel snel bezorgd bij afhaalpunt, al laat ik het liever ol een ander punt bezorgen.
Zeer snelle en correcte levering
Prima bedrijf
Wie immer alles bestens
Ik heb colisintis D6 en Carbo vegetabilis D6 aangeschaft helpt tegen maag en buik en krampen door gal, en haalt het opgeblazen gevoel weg, veel minder last van boeren en bij maagkramp werkt het direct. Super blij mee
Schnelle zuverlässige Lieferung
Producten die ik nergens anders kan vinden en supersnelle levertijden – voor mij de absolute top.
Alles gut, schnell und zuverlässig, nur ein kleines, aber doch hier für einen Sternabzug entscheidendes Manko: Aufgrund zahlreicher Umstände ist es für viele unumgänglich, die Ware an eine Postfiliale (mit DHL) oder einen Paketshop etc. (z.B. wie hier mit Hermes, o.a.) liefern zu lassen, da Anwesenheit zuhause nicht gewährleistet werden kann. Argumente dagegen werden vom Händler vorgebracht, sind aber zu vernachlässigen; denn inzwischen wurde die Ware dann halt einfach irgendwo anderes (z.B. beim Nachbarn) hinterlegt. Dann aber kann es bitte auch ein Paketshop sein, oder?
Prima ik had alleen graag meteen geweten dat het wat langer duurt dat ik de spullen thuis kreeg bezorgd (langer dan ik gewend ben)
Week geleden oogdruppels besteld nog niks ontvangen
fijne product sorion creme het helpt echt tegen psoriasis en het is puur natuur zonder chemische troep
Die Ware wurde zeitnah bearbeitet und erhalten.
Bestellung hat nur 1 Tag gedauert nach DE , super Preise
Sehr freundlich und hilfsbereit. Schnelle Lieferung und gute Produkte.
Altijd snel en goed
Je wordt goed geholpen en het personeel is vriendelijk.
Wie oben. Werde wieder bestellen
Bestelling gedaan, meteen op de hoogte gehouden van de voortgang
Al vanaf 45 euro gratis levering. Zeer behulpzaam bij telefonisch contact en supet snelle levering
Fijn dat je zowat alles op één plek kunt bestellen en dat je erop kan vertrouwen dat het pakje altijd weer snel en correct geleverd wordt.
Makkelijk en snel besteld en snelle/volgende dag al geleverd: heel fijn! Goed product, geen overbodige toevoegingen, puur de kwalitatief goede essentie.
wie immer
Alles in het assortiment is voorradig. Een enkele keer wordt er iets nagestuurd. Op zo’n hoeveelheid van producten vind ik dat wel een prestatie!
Goede keuzr mogelijkheden en snel geleverd.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!