Bestellung war war einfach und schnelle Lieferung.
Ich kann nur über positive Erfahrungen mit Ihrem Unternehmen berichten. Sehr angenehme Verkaufsabwicklung und immer wieder gerne. Auf jeden Fall sehr empfehlenswert. Weiter so - Ihr seid Klasse. Vielen Dank dafür, mit freundlichem Gruß Lia Groll (i. A. meiner Mutter Edith Lieder)
Whole System Kidney is een uitstekende supplement dat invloed heeft op de werking van de nieren.
Schnelle kaufabwicklung
Perfekt hat alles Mega geklappt
Bestellung hat super geklappt, schnelle Lieferung, tolle Ware.
Betrouwbare online drogist. Kundige, vriendelijke telefonistes. Voor zaken waar een extra kundig iemand mee moet kijken/denken hebben zij een extra kundig iemand in huis. Prijzen mogen natuurlijk altijd lager.
Prima, snelle en accurate levering
Unkomplizierter Bestellvorgang und schnelle Lieferung. Gute Preis/Leistung. Gerne wieder!
Very fast delivery.Great customer service.Dank je wel!
Groot assortiment, snelle levering altijd keurig verpakt. Ik heb hier al vaak besteld en ben erg tevreden!
Schneller Ablauf bei Bestellung und Lieferung. Gute Information.
Erstmals angewendet, mal abwarten wie es wirkt, Kapsel gut einzunehmen!
Wir sind zufrieden und froh, dass wir für unseren Hund schnell und einfach das richtige Medikament finden konnten. Dann wurde sehr schnell geliefert. Alle sind zufrieden.
Tevreden
Goede service, groot assortiment en snelle levering
Alles bestens Habe nur positive Erfahrungen gemacht Lg vom Niederrhein Carsten
Preis Leistung Verhältnis ist super. Wie online angegeben, war das Produkt nach 3 Werktagen bei mir. Vorher bin ich über jede Aktivität, per Mail, informiert worden. Ich werde auf jeden Fall wieder bestellen.
Unproblematisch, seriöse, freundliche Abwicklung. Schnelle Lieferung, einfache Bezahlung. Empfehlenswert! Gerne wieder!
Het product dat ik besteld heb, is voor zover ik dat kon vinden, het goedkoopst bij Gezondheid aan huis. De levering is snel.
Ben al jaren trouwe klant en alles verloopt altijd super vlot
Keurig op tijd en correct afgeleverd.
Glucosamine gebruik ik al jaren op advies van de fysiotherapeut
Zügig unbürokratisch verlässlich
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!