Einfach bestellt, schnell bekommen
Als het op voorraad is kun je snel afhalen en voor advies wordt de tijd genomen waardoor ik nog meer heb besteld (zij lieten mij eerst rustig oriënteren op het door hun geadviseerde product waarna ik heb teruggebeld om te bestellen) Geen gedoe van het kan niet meer bij de vorige bestelling en daar wordt ik blij van.
Heel snel bezorgd.super
De levering kwam heel snel en met prima verzorgde verpakking.
Alles snel en netjes verpakt aan huis geleverd!
Savonds besteld en de volgende ochtend al op te halen. Top
Bestellingen worden razendsnel geleverd. Gezondheidaanhuis.nl biedt een ruime keuze aan producten van bekende en vertrouwde merken.
Sehr gut
Goed overzicht van de artikelen, en makkelijk te vinden wat ik nodig had.
Super fijne site, lekker overzichtelijk. hadden een kleine korting op een product die ik normaal nergens kan vinden met korting! Snelle levering en correcte berichtgeving over de bezorging.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Lijkt erop dat ik toch meestal weer hier bestel. Ze hebben een goed assortiment en de rest is ook prima.
Bestellen gaat gemakkelijk. Prima product tegen een eerlijke prijs.
Perfecte middelen en ook goede service
Die Kundendienstmitarbeiterin war nicht bereit aufzugeben, als ich selbst bei Zustellungsschwierigkeiten schon abbrechen wollte. Mit Erfolg. Zudem fremdsprachlich sehr gewandt.
Schnell versendet. Sind zufrieden. Danke
Altijd duidelijk
Great service received on time.
I always look for quality over quantity. Clean, organic products. I am very satisfied.
wir sind mehr als zufrieden
Zeer goede ervaringen.
Snel en perfecte webshop
Uiterst correct
Goede site en makkelijk bestellen
Heel gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!