Ik heb voor mijn zoontje een proefverpakking sorion creme aangevraagd voor zijn eczeem. Deze was kwijtgeraakt door PostNL en jullie hebben zonder problemen een nieuwe verpakking opgestuurd. De creme ruikt naar een Indiase maaltijd :), maar ik vind hem erg fijn qua structuur. Smeert lekker uit en voelt daarna fijn aan op de huid. Het is misschien nog vroeg om te zeggen, maar het lijkt de eczeem van mijn zoontje ook te kalmeren. Ik ga zeker een grotere verpakking bestellen!
Ik ben zeer tevreden, gemakkelijke website, alles heel duidelijk. Kan vlot betaald worden en vooral zeer snelle levering. Ook de mails de bestelling begeleiden is heel fijn. Echt top!!! Dank u Henri Vliegen
Dik tevreden
Die Bestellung war einfach, guter Auswahl an Produkten.
Bestelling gedaan,altijd goed advies indien nodig en meestal de volgende dag in huis
snelle bezorging
Service impeccable, livraison rapide et prix intéressants
Het bestelproces was eenvoudig. Als ik inhoudelijke vragen heb kan ik die stellen (en komt er een antwoord ;)
Snel en zorgvuldig verzonden
Na jaren lange ervaring uitstekend bedrijf
Sehr gute Ware, ist bereits meine 4. Bestellung,
Ik bestelde voor de eerste keer bij u en alles verliep vlot
In de namiddag besteld en de volgende dag al geleverd. Hoeft voor mij niet altijd zo snel maar als het dringend i.s, wel makkelijk!
Koop bijna alle speciale supplementen hier en voor een goede prijs heb. Ik het snel in huis.
Betrouwbaar!
Koop al enige jaren de Puro flore & vezels, Propolis van Bee health en Vitamine B12 van Vitakruid bij deze website. Ben tevreden over het altijd beschikbaarheid van deze supplementen. Plus ook voordeligheid hiervan. Tevens vlotte en snelle levering. Kan niets anders zijn dan tevreden, daarom 5 sterren.
Product besteld en de volgende dag in huis, zo wil je het graag!
bin sehr zufrieden, zuverlässiger, schneller Versand, gut verpackt, gerne wieder!
Kan alles vinden
Alles geht problemlos!
Alles gut!
Es hat alles sehr zügig geklappt.
Producten met lange houdbaarheid geleverf Dank
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!