Vlot bezorgd.
the product is very good and i do recommend it to all. thank you.
Ich bin rundherum zufrieden ! Danke , für die schnelle Lieferung ! MfG Elke Schmidt
Snel en perfect nooit problemen
letzte Bestellung hat etwas länger gedauert sonst alles gut
Sehr zufrieden
Het product is super fijn. Levering duurde echter 4 dagen.
Perfekt!
Faire Preise, schnelle Lieferung, keine Probleme immer wieder gerne.
Handig te bestellen. Snelle levering! Top eigelijk.
Prima product tegen een redelijke prijs
prima producten, goede service
Huid heel mooi prima zalf
Ich bestelle immer wieder Produkte die es in DE viel Teure wären. Auch bei der Zustellung, werden meine Sonderwünsche umgesetzt.
Super Produkte. Schnelle Lieferung
Ook deze bestelling werd snel en correct afgeleverd. Chapeau.
Snelle levering.
Mooi assortiment, ook producten die ergens anders niet verkrijgbaar zijn.
Es gab bisher nie Probleme.
Ik ben tevreden over mijn bestelling !!
Uitstekende website en snelle levering
Gebruiksvriendelijk webshop, snelle levering
Goed spul snelle levering
Vielen Dank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Nio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!