Product prima, zoals vanouds. Levering door PostNL is schande. Ofschoon het product gemakkelijk in het voorziene vak van de brievenbus kom gelegd worden, lag er enkel een papiertje van Post NL in de bus. ZONDER ENIGE VERMELDING. ( Kunnen die bezorgers niet schrijven of lezen.) Ben dan via mail te weten gekomen dat het afgeleverd werd in de krantenwinkel in het dorp. Ik daar heen.... Ha neen meneer dat komt morgen hier pas binnen....... Dus ik de dag nadien weer terug en heb mijn product ontvangen. Dus tweemaal verplaatsingen maken, terwijl het gemakkelijk in het voorziene vak van de brievenbus kon gelegd worden. Post NL is voor mij zwaar gebuisd. Mvg. Mathieu. Aanbevelingen: Product wel PostNl NEEN
Bestelling wordt snel geregeld en verzonden. Klantenservice had ik nodig en dit ook netjes afgehandeld. Prima webshop.
Auf der Suche nach den guten Ibus im Shop gelandet, bestellt und nicht bereut! Hat alles prima geklappt :)
super schneller Versand,und freundlicher Kundenservice
Alles Top.
Heb recent PURO flora & vezels besteld bij jullie en deze was er de binnen 2 dagen. (Weekend zat ertussen, anders is het er de volgende dag altijd al.) Goed produkt en niet zo makkelijk aan te geraken. Daarom nog eens zoveelste blij.
Ik koop al jaren geregeld bij hen en ben altijd zeer tevreden!
Schnelle und unkomplizierte Kommunikation, schneller Versand, gut verträgliches Medikament, welches gut gewirkt hat
De artikelen waren eenvoudig te bestellen en de levering was onverwacht snel!
Zum wiederholten Male bei diesem Shop gekauft. Immer zufrieden, da rasche Lieferung. Gerne wieder!
Bestellung und Zahlungsart leicht und übersichtliche Auswahl. Lieferung schnell und zuverlässig.
Eigenlijk zie bovenstaande site werkt snel en de levering werkt ook snel.
Zoals altijd goede producten snel bezorgd
Dit bedrijf stelt je nooit teleur Altijd alles netjes verzorgd
Snelle levertermijn, goede prijs
Wie immer sehr zufrieden mit der Leistung.
kan niet beter
Fünf Sterne für * den Internetauftritt * den Bestellprozess * die Bezahlabwicklung * die Lieferverfolgung * die Zustellung ... und noch einmal 5 Sterne für den Preis :-)
Het produkt werd mij snel toegestuurd.
Bestellung und Lieferung ohne Probleme. Schnelle Lieferung
Ik bestel regelmatig bij Gezondheid Aan Huis de supplementen bevallen me prima.
Prima hoor. Alles ging zoals de bedoeling was en alles netjes ontvangen.
Bovendien aan de beste prijs!
Wie immer sehr schnelle und gute Lieferung
Mooi assortiment aan voedingssupplementen aan een goede prijs en snelle gratis levering, meer kan je niet wensen.
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!