The medicine was from TEVA the world largest supplier of generic drugs. It was easy to follow the package on the internet.
Bestelling werd vlot bezorgd, was keurig verpakt en kreeg er gratis een doosje thee bij.
Preis -Leistung Verhältnis ist super, schnelle Bearbeitung und schneller Versand.
Snelle en correcte levering.
Alles töfte
Snelle en keurige bezorgong Heel netjes verpakt!
Ben zeer tevreden van de producten en levering
Alles netjes
İk had B12 tabletjes bestelt, helemaal prime alles. Prijs was ook niet al te duur.
product altijd in orde
Als ik het nergens kan vinden dan hebben jullie het artikel, heel blij mee en super snel bezorgd!!
Die Lieferung der Medikamente ging sehr sehr schnell vonstatten und wie immer unkompliziert.
Nu al een poosje een vast pakketje supplementen. Bevalt altijd goed.
Bestelling werd snel en netjes verzonden, kreeg zelfs gratis thee erbij!
Oft bestellt, nie bereut
Bestellung erfolgte reibungslos, Bezahlung per PP kam erst nicht an, deshalb erfolgte eine erneute Bestellung, der Rabatt wurde nachträglich gegeben. Lieferung erfolgte schnell. Etwas holprig aber sehr gute Service.
Guter Preis, unkomplizierter Bestellvorgang und schnelle Lieferung
Bestelling, verwerking, opvolging en levering verlopen vlekkeloos !
Absulut Top
Sehr freundliche telefonische Beratung und Service. Versand wie immer super schnell, bestelle gerne wieder
Ik ben tevreden over de producten en levertijd
Ich bestelle dort immer wieder und bin sehr zufrieden. Besser geht es nicht.
Ruime keuze, democratische prijzen. Snelle levering en goed verpakt. Wat wil een mens nog meer.
Erg blij
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!