eerste ervaring positief ontvangen
We bestellen al lang bij GaH, nooit een probleem ondervonden
Super tevreden correct en vlotte service
groot en mooi assortiment natuurlijke producten
Ik koop regelmatig producten van sublimix die ik vroeger op de wekelijkse markt hier kocht, deze kan ik nu bestellen, ze zijn voordeliger van prijs en de levering is zeer snel, Ik hoef mij niet meer te verplaatsen.
Ik vind het fijn dat ik regelmatig een mail ontvang met jullie aanbod
Al vele jaren vaste klant, zie boven.
Het lijkt alsof jullie net om de hoek zitten maar dat blijkt niet zo te zijn.
Ruim aanbod en vlotte bezorging
Mijn bestelling was in orde en volgens belofte geleverd .
Bestellt,schnelle Lieferung
Superschnelle Lieferung und unkomplizierte Bestellung
Vriendelijk personeel en een snelle service
Altijd heel vriendelijk, netjes accuraat. Snelle levering. Echt een top firma.
Superschnelle Lieferung
Beginnt erst in zwei Wochen
Mijn bestelling is alweer correct en snel uitgevoerd.
Zum wiederholten Male aus Deutschland hier bestellt, da die Produkte in meinem Fall wesentlich günstiger sind und in einer größeren Verpackung mit mehr Tabletten zu kaufen sind. Extrem schneller Versand, sehr gute Sendungsverfolgung und top Ware. 100 %ige Empfehlung meinerseits.
Mijn producten waren zoals altijd weer voorradig. Bestellen gaat eenvoudig. Pakket komt tijdig en product is goed verpakt.
Ik heb nog niets ontvangen
Helal ürün arıyordum bu şirkette bulmak iyi oldu
Snel bezorgd, keurig verpakt en goede prijs .
Ik heb nu voor de tweede keer besteld. Mijn vorige bestelling was eenvoudig te vinden, waardoor ik deze eenvoudig opnieuw kon bestellen.
Een product was anders dan aangegeven op website. Hierover ben ik per email geïnformeerd en kreeg de kans om product niet te bestellen. Ik heb het ingewisseld voor een ander, gelijkwaardig product,zonder extra kosten. Prima geregeld!
Alles was ich bestellt habe ist auf dem schnellsten Weg angekommen. Danke dafür !!!!!!!
Lorentzstraat 4 A
6716 AD Ede
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Wij versturen inmiddels al ruim 20 jaar gezondheidsproducten (vitamines, mineralen, kruiden, homeopathie) naar met name particulieren. Enkele bekende merken: AOV, Arkopharma, A.Vogel, Bio-Kult, Biotics, Bonusan, Exendo, Heel, Lamberts, Lucovitaal, Metagenics, NOW, Orthica, Solgar, Vitals, Weleda, enz Mocht u producten in ons assortiment missen of meer informatie (over ons of onze producten) willen... bel of mail ons gerust! Ons team van 7 gediplomeerde drogisten van Gezondheid aan huis staan graag voor u klaar!