Einfache Bestellaufnahme, Hervorragende Informationen zum Status Schnelle Lieferung
Aan kwaliteit absoluut geen gebrek. Het assortiment is immens. De bestellingen en leveringen zijn steeds stipt en goed verpakt. Ik kan absoluut elke aankoop aanbevelen. Ik blijf een tevreden klant.
Ware kam schnell und unbeschädigt an
prettig, annoniem, accuraat en snel
De website is duidelijk, overzichtelijk. Met de zoekfunctie gaat het vlot. De communicatie rond de levering is fijn en goed te volgen. Dit was mijn eerste bestelling en ik kan alleen maar hopen dat de komende bestellingen (want ik ga hier idd nog bestellen) even vlot verlopen.
Umfangreiches Produktangebot, excellente Qualität
Erg tevreden met de producten die ik gebruik
2e bestelling en weer tevreden
Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Makkelijk en handig dus.
Sehr gut
Besteld en in Ede afgehaald.
Niet verwacht dat het zo snel werd geleverd
Wie immer sehr schnelle Lieferung.
De levering was prima
Gewoon goed
Altijd prima wat je besteld hebt mooi op tijd goede producten hou ik van dankjewel
Niks op aan te merken, bestellen ging voortvarend.
Zeker aan te raden. Top!
Gern wieder
Snelle levering daar ben ik blij mee hoef Ik niet ver van te voren te bestellen en uitstekende prijsverhouding
Immer schnelle Lieferung
Ich habe das gewünschte Produkt sofort gefunden. Bestellung und Bezahlung war einfach. Lieferung sofort.
Meridiaandruppels helpen mij goed bij de verandering van seizoenen, dit in combinatie met af en toe acupunctuur.
Gerne wieder !
Experiment met nieuwe zalf is succesvol. Minder jeuk en minder schilfers.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD