Duidelijke site, en snelle levering
eigenlijk altijd goed
Delivery was fast
Schnell, problemlos, einfach zu bezahlen. Immer wieder gerne ❣️
Het was een perfecte aanvulling op mijn vitamines en mineraal. Dit moest ik met supplementen opvangen aangezien ik een strikt dieet volg ivm medische klachten. Sinds de start met de hoge kwaliteit supplementen is mijn gezondheid met nog meer snelheid verbeterd. Mijn dank voor het grote en gevarieerde aanbod waardoor ik precies de juiste keuzes heb.
Alles is super vlot verlopen . Gebruiksvriendelijke website , snelle levering en alles was zeer netjes verpakt.
Eigenlich nichts zu erklären. Alles war perfect.
Fijn nog even bestellen en als post nl meewerkt is het er binnen een dag.
Behulpzaam en oplossingsgericjt bezig
Good place to order health products, I would recommend.
Das Produkt ist gut. Schnelle Liferung,gut verpackt. Danke,ich bin zufriden.
alles weer ok
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!!!
Goedendag mevrouw de Witte, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Zoals u van onze klantenservice heeft gehoord zijn zij druk bezig om dit voor u op te lossen. Zij houden u hiervan op de hoogte. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
De ene dag besteld, de volgende dag in huis.
Ich habe überhaupt nichts bekommen....schlecht
Liebe Frau Dick, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Ihre Bestellung offenbar nicht bei Ihnen angekommen ist. Wir werden dem umgehend nachgehen und hoffen, das Problem schnellstmöglich für Sie lösen zu können. Unser Kundenservice wird sich hierzu zeitnah mit Ihnen in Verbindung setzen. Vielen Dank für Ihre Geduld. Mit freundlichen Grüßen Team Gezondheid aan huis
De zalf tegen de psoriasis helpt afdoende, zo ook de haarshampoo, dik tevreden.
Wie jedes Mal, sehr gut
tevreden !!
Alles hat gut und schnell geklappt.
De volgende dag in huis, keurig verpact Blij mee
Vriendelijk en snel geholpen.
Die Lieferung erfolgte komplikationslos und schnell.
Ik vind het super fijn dat de supplementen van Pro-Vital hier zo makkelijk te bestellen zijn. Echt ideaal
Schnelle Lieferung, gute Preise
Ik koop hier vaak mijn supplementen, het is altijd snel geleverd en voor hetzelfde product betaal je hier minder dan bij andere winkels of webshops.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD