Mijn ervaring met gezondheid aan huis is goed. Ik had een vraag over mijn bestelling en de bezorgingslocatie, omdat het niet helemaal duidelijk was. De servicedesk heeft mij uitgelegd hoe het zit met bezorgingen en dat een aantal producten besteld moesten worden. De klantvriendelijkheid en interesse vond ik prettig.
Fijne, zachte creme. Minder irritatie. Of het werkt moet nog blijken t.z t.
Unkomplizierte Bestellung und verschiedene Zahlungsmöglichkeiten wie z.B. Giropay. Ware wurde schnell geliefert. Ich werde hier weiterhin bestellen.
Ik heb heel positieve ervaringen met deze site. Gemakkelijk toegankelijk en ook direct de juiste informatie. Gewoon top!
Wat elders uitverkocht of niet te verkrijgen was, kon in bij gezondheidaanhuis.nl wel bestellen en kreeg dat snel geleverd.
Danke für die zuverlässige Arbeit.
Immer perfekt und vertrauenswürdig
Sehr gut!
Uitstekende afhandeling van het bestelde. Ik zal zeker weer iets bestellen - Niet tevreden over Post NL leverde niet aan huis maar aan Post NL depot ( winkelcentrum ) Terwijl ik gewoon thuis was, tussen 16.45 en 18.00 uur . Een dikke onvoldoende voor Post NL.
very fast shipment and great products i cannot find anywhere else
Prima product en goede service
Levering al binnen 24 uur.
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd
Bestelde product snel geleverd en uitstekend verpakt.
Al vaker heb ik bij gezondheid aan huis een bestelling geplaatst. Altijd naar mijn volle tevredenheid en lekker snel.
ik vind het fijn dat jullie als opvolger deze zaak zo goed over genomen hebben
Zeer benieuwd naar de bezorging van de medicatie. Aangenaam verrast door de gehouden levertijd, uren toch nog moeten aanpassen. Maar tevreden.
Tevreden over het product en werd snel bezorgd
Heel tevreden van Gezondheidaanhuis.nl. goede prijzen en snelle levering.
Nadat ik elders een bestelling geannuleerd kreeg.Op deze side besteld. Blij met de net verpakte en snelle bezorging.
Komen de afspraak na. Nemen de tijd voor ons bij telephonish consult. Hoop meer te doen met jullie kennis en shop. Dankjewel
Super schnelle Lieferung und guter Preis! Top!!!
Schnelle Lieferung
De door mij bestelde producten heb ik al eerder besteld en ik ben er nog steeds zeer tevreden over.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD