Die CBD Creme hilft selbst bei Schuppenflechte. Ist angenehm aufzutragen.
Sehr unkoplierzierte Bestellung und schnelle Lieferung. Immer wieder gern.
Ik ben tevreden. Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd.
Ich bestelle schon mehrere Jahre Depyrrol NF bin mit der Lieferung und dem Medikament immer sehr zufrieden. Gerne wieder. Lobenswert sind die Versandkosten.
Massageolie van ojas besteld voor zelfmassage. Heel blij mee. Bestel zeker nog bij.
De huid ziet er al beter uit na 1 week
Correcte bediening. Goede informatie met correcte communicatie!!
Goede uitleg van de producten op de site en snelle levering.
Ich bestelle immer das Depyroll, was mir auch sehr hilft. Die Lieferung ist immer super schnell, da ich immer sehr knapp bestelle, bin ich top zufrieden. Das Produkt ist super und der Service auch.
Schnelle Lieferung, klappt alles Reibungslos!!!
Super service. Gebruiksvriendelijke site.
De medicijnen staan meestal dezelfde dag nog klaar en vriendelijke mensen.
fijne keuze aan producten, zowel supplementen voor onze katten als voor mezelf, alsook eco wasmiddelen etc
Na 2 weken gebruik zag ik lichte verbetering.
Goede gezondheid gewenst Jan heij
Prima Service top kwaliteit
Begin van de avond besteld en de volgende bezorgd. Heel blij mee.
Alles ging zonder problemen en werd keurig afgewerkt. Netjes op de tijd geleverd zoals me werd verteld. Het artikel is van uitstekende kwaliteit en voldoet in alles wat ik ervan verwachtte.
Mijn bestelling werd geleverd zoals afgesproken en beloofd was. Dus prima voor elkaar.
Fijn dat jullie de producten van Balance Pharma (Gemmoplex) alle varianten , gewoon op voorraad hebben en snel kunnen leveren. TOP.
Problemlose Bestellung als Neukunde einfach super nur zu empfehlen
4 Lorentzstraat A