Ruime keuze en markt conforme prijzen. Goed verpakt en snel verzonden. Daarom al jaren klant
Schnelle Lieferung und leckere Sachen
Goede en correcte service, goede producten.. Heel tevreden!
Meerdere keren besteld en altijd vlot geleverd
Super probiotica
Nog nooit eerder een bestelling geplaatst Maar goed en snel geleverd
Wonderzalf bestaat niet.de zalf voor mijn vingerpsoriasis ben ik nog maar enkele dagen aan het gebruiken.dus onvoldoende om nu al resultaat te zien. We blijven smeren en hopen op een goed resultaat.
Ich bin froh, dass ich diesen Anbieter für Vitamine gefunden habe. Sehr verlässlich und viele wertige Vitamine zur Auswahl. Manchmal vielleicht etwas zu teuer. Liebe Grüße aus Schleswig-Holstein
Niet voor niets is gezondheid aan huis mijn vaste website voor het bestellen van voedingssupplementen. De laatste tijd bestel ik ook regelmatig andere producten zoals natuurvoeding.
goede selectie en snelle levering
Schnelle und gute Lieferung . Gerne wieder.
Bestel geregeld Steeds vlotte levering
Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles prima geklappt, Frachtkosten sehr günstig. Kann ich absolut empfehlen
Altijd goed geleverd
Alles prima verlopen.
dies ist zum ersten Mal im online-shop ein arzneimittel bestellen/ bis dahin bin ich zufrieden. werde weiterhin ihre Catalogue verfolgen falls ich was neues brauche/ danke
Ich bestelle Haarlemerolie nur hier, da weiß ich das ich originales bekomme.
Very efficent
Ik ben goed geholpen. Ik voelde mij echt serieus genomen.
We hebben nu bijna 20 bestellingen geplaatst bij deze kanjers. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Een behoorlijk aantal van de door ons dagelijks gebruikte artikelen komt bij hen vandaan, dat zegt genoeg!
alles ok
gute Erfahrungen
Goed assaortiment, snelle levering
Altijd goede prijzen en heel snelle verzendings, zelfs naar Duitsland!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD