Prima, levert snel goede producten
Snelle correcte service en ruim assortiment
Bestellen ging heel gemakkelijk. De volgende dag was mijn bestelling al binnen. Echt super!
De levering was snel. Hoeft van mij niet meteen de volgende dag. De prijs was in vergelijking het laagst en geen verzendkosten op mijn produkt. Redenen genoeg om hier te bestellen.
In een woord fantastische creme. Dat wat ik van de huisarts kreeg helpt niet bij mij. Dit is echt een aanrader.
DE INHOUD EN PRIJS WEL CORRECT
prettig en betrouwbaar
Gewoon goed snel thuis
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. De kwaliteit-prijsverhouding is in de juiste balans. Je hoeft de deur niet meer uit, snelle levering en zelfs telefonisch nog goed te bereiken.
Snelle levering van mijn bestelling en netjes verpakt
Sono rimasta piacevolmente sorpresa per il modo veloce di comunicare .prodotto acquistato che conosco e prezzo più modesto ,peccato che la il costo di spedizione è stato parecchio alto.
Product is goed beschreven en snelle levering.
Veel verschillende crèmes gebruikt en geprobeerd voor mijn psoriasis, maar nooit tevreden. Deze crème is eindelijk eentje waar ik blij van wordt! Mijn plekken zijn zichtbaar minder geworden, dus dit is een blijvertje!
Hadden alles wat ik nodig had.
Ik kon de middelen gemakkelijk bestellen. Ze werden snel geleverd.
Goed geholpen snel gewerkt.
Echt prettige webwinkel dit. Ik had iets besteld, betaald, maar ook nog wat vergeten. Dus e-mail gestuurd en keurige reactie dat het mee genomen kon worden in de bestelling zonder extra verzendkosten. dat is wat ik noem: klantvriendelijk.
Product vrij snel geleverd gehad en ontvangen zoals het hoorde.
Alles is altijd op voorraad en je hebt de spullen snel binnen!
Super Ware gerne wieder
Product werkt uitstekend, ik voel me prettig en heb geen blokkades meer.
Gewoon goed
Nette levering, groot assortiment, prima prijs
je suis toujours content de commander chez gezondheid aan hui service au top
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD