zeer snelle en goede levering, producten naar verwachtinh
Gute Waren, günstige Preise und schnelle Abwicklung/Lieferung.
Ervaring is prima.Goede prijs en alles snel geleverd
Superfijn dat ik hier al mijn supplementen kan kopen in plaats van via verschillende webshops!
bestelling vlug geleverd en in orde.
Snelle levering.
Ik ben nu een aantal weken verder maar ben voor 50 procent van mijn klachten af. Ga nog even door voor de andere 50 procent.
Bestel regelmatig goede ervaringen
Ik ben tevreden !!
Veel keuze. Een suggestie, indien een product bestelbaar is maar toch niet in voorraad, de rest van de bestelling sneller doorsturen en dat product dan naleveren
Na al die jaren geen problemen
Al enkele jaren bestel ik mijn gezondheidsproducten bij dit bedrijf, tot volle tevredenheid. goede produkten en vlotte levering.
Goede producten en kwaliteit en snel geleverd.
Habe mich über WhatsApp über Produkte erkundigt und auch schnellstmöglich eine Antwort erhalten. Sobald man eine Bestellung aufgibt wird alles in die Wege geleitet und dafür gesorgt dass der Kunde über alles Information kriegt. Kann ich nur empfehlen werde auch weiterhin bei euch bestellen.
Einwandfrei und zuverlässig, sehr preiswerter Versand, sehr gute Auswahl
Schnell, nett, herrvioragend
Vandaag besteld, morgen geleverd. Ongelooflijk snelle afhandeling van je bestelling
Er is een enorme keuzemogelijkheid van producten. Vooral de kwaliteit waardeer ik en tevens de snelle levering. Geeft een betrouwbaar gevoel.
Snel en compleet
koop er vaker.
Snelle levering van LTO3
Habe falsches Paket geliefert bekommen. Daraufhin wurde ohne Schwierigkeiten meine richtige Bestellung nachgeschickt, der Kontakt war sehr freundlich. Immer wieder gerne!
Mijn ervaring is Wel even alles invullen maar daarna snel en makkelijk. Ook zeer snel geleverd!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD