Ik ben al jaren klant voor specifieke voedingssupplementen en nooit teleurgesteld. Ook aanbevolen naar vrienden.
Die Lieferung ist bisher nicht bei mir angekommen.
Sehr geehrte Frau Schuler, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Unser Kundenservice wird Sie bezüglich des Status Ihrer Bestellung kontaktieren. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Snelle service, netjes geleverd.
Bestellt, bezahlt und dann sehr schnell die Lieferung erhalten, 5 Sterne.
Vlot, netjes verpakt, duidelijke informatieverstrekking.
...gutes großes Angebot zu fairen Preisen. Wir haben jetzt das 3. oder 4. Mal hier bestellt und waren bisher sehr zu frieden. Nur diesmal gibt´s einen Stern Abzug, da wir bezüglich verspäteter Lieferung durch den Versanddienstleister erst auf unsere Anfrage eine Mitteilung bekamen.
Das Packet ist noch nicht Angekommen?? Wurde angeblich falsch angeschrieben….
Sehr geehrte Herr/Frau, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Unser Kundenservice wird Sie bezüglich des Status Ihrer Bestellung kontaktieren. Mit freundlichen Grüße, Team Gezondheid aan huis
Produkte sehr schnell und gut verpackt geliefert. Stetige Information zim Status der Bestellung. Guter Preis. Alles super.
De producten, die ik bij jullie besteld heb na betaling na 2 dagen thuis geleverd. Dat toont aan dat jullie betrouwbaar zijn en vooral kennis hebben van wat jullie doen. De natuur is nu eenmaal boeiend. Bedankt voor de goede samenwerking.
Ik heb 2 keer een bestelling geplaatst. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en over de kwaliteit van het product. Ik ben van plan binnenkort de 3e bestelling te plaatsen.
Mijn zoon slikt de supplementen nu enkele weken en ik zie nog geen effect. Hopelijk gaat het nog wat doen.
Beste mevrouw Hoekmeijer, Hartelijk dank voor uw review. Soms is het inderdaad zo dat u het iets langer de tijd moet geven, maar er kan ook een andere reden zijn. Neemt u gerust contact op met onze drogisten/therapeut om te bespreken wat in uw geval zou kunnen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Naast een ruim assortiment is de service altijd zeer goed!
Blijft altijd hier bestellen. Betrouwbaarheid en kwaliteit heel goed
Veel keuze aan goede producten. Zowel voor mezelf als mn huisdieren. Verzending verloopt ook altijd prima
siehe oben...
Lieferung stets reibungslos, bestes Preis-Lestungs-Verhältnis unter allen Anbietern!
Gutes Sortiment, die Bestellung wird sofort bearbeitet und schnell Ausgeliefert. Gute Kommunikation und Zuverlässlichkeit
Heb zwaar psoriasis, ben gestart met jullie product sorion repair cream, tot hiertoe geen beter resultaat, tester
Beste heer Dumartas, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat u niet direct resultaat merkt, maar geef het echt even de tijd. Mocht het niks doen neemt u dan gerust contact op met onze drogisten/therapeut om eventuele andere mogelijkheden te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
We stood in awe
Alles top
Mijn bestelling is snel en discreet geleverd
Gerne wieder!
Es wurde schnell versandt. Hat dann etwas gedauert, aber ist ja nicht Schuld der Firma. Also alles gut. Der Preis für das Produkt war der Beste.
Gemakkelijk site. Mooie producten en snelle, nette levering.
Ik vind altijd makkelijk de producten en er staan goede omschrijvingen bij.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD