Immer wieder gerne
Product is zeer goed,,alleen had ik een gratis proeftube besteld voor mijn psoriasis Ik begrijp dat je de verzendkosten moet betalen,maar dat is geen 11 euro. Verder is het product zeer goed,heb daarom ook een grootverpakking gekocht.Na 50 jr smeren ben ik nu van mijn psoriasis af in 2 weken. M.vr.gr Jacomien
Beste Jacomien, Hartelijk dank voor uw review! Onze gratis proeftube kost zeker geen € 11,00. Ik zie dat de kortingscode niet was toegevoegd in uw bestelling, vandaar dat u de gewone prijs heeft betaald in plaats van alleen de verzendkosten. Ik heb de kortingscode voor u toegevoegd en het bedrag boeken wij binnen enkele dagen terug op de rekening waarmee u de betaling heeft gedaan! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Alles snel en netjes gebracht
Sehr schnelle Lieferung und hervorragender Service. Große Auswahl. Perfekt für meinen Bedarf.
Perfecte afhandeling
Perfekter Ablauf der Bestellung und Lieferung
Leveren wat ik vraag, en het bevalt!
fijne producten, goede service, snelle levering
Snelheid van levering is haast ongezien.
Sehr gutes Preisleistungsverhältnis, schnelle Lieferung, netter Kontakt. Sehr empfehlenswert Dankeschön
Correct afgehandeld volgens verwachting
Mijn bestelling wordt altijd snel geleverd.
Doen wat er beloofd wordt.
Guten Tag ja ich bin zufrieden mit die Sachen was ich bei ihnen bestellt habe Mit freundlichen xhafer Osmanaj
Die Bestellung geht leicht, die Lieferung ist schnell, die ,Produkte sind gut und preiswert. Mehr kann man sich nicht wünschen
Mijn bestellingen verlopen tot heden vlekkeloos. Als er toch iets hapert, moet je bellen en wordt je netjes geholpen.
Ik kreeg de bestelling snel binnen en alles was in orde!
Schnelle Lieferung, angenehmer und kompetenter Kontakt. Danke!
Ik koop al jaren producten bij deze zaak. Nog nooit teleurgesteld!
Ik gebruik sinds geruime tijd de Synofyt Groenlipmossel (nu regular ) met curcumine en ben er zeer tevreden over. Wanneer ik het een paar dagen niet heb genomen ondervind ik het. Dus zeker aan te bevelen.
Snel geleverd en aardig contact klanten service.
Super snelle levering
Snelle levering, goede verpakking, goede producten. Alles okay.
Bestel drie maandelijks en zeer tevreden
Ik bestel al jaren bij gezondheid aan huis en telkens weer ervaar ik een snelle en correcte service. De producten zijn ook van goede kwaliteit.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD