Ich bin sehr zufrieden
Onlinebestellung, schnelle Bearbeitung und schnelle Lieferung. Kann da Unternehmen weiterempfehlen Mit freundlichen Grüßen Brigitte Dietz
Ik bestel al vele jaren producten bij Gezondheidaanhuis.nl . De leveribg is steeds snel en correct. De website is gebruikersvriendelijk, helemaal nu ik een eigen account heb en je gemakkelijk herhaalbestellingen kunt plaatsen. de geleverde producten groenlipmossel en vitamine D3 helpen mij echt. Ik wil niet meer zonder.
Goede aanbiedingen en snelle levering
Goede prijs, vlotte aankoopprocedure, snelle leverin.
Eerste bestelling goed ontvangen. Over de proroducten kan ik nog niet veel zeggen… pas een week gestart op advies van orthomoleculair therapeut.
Snelle levering, netjes ingepakt.
I have ordered for the second time and everything went well both times.
Besteld binnen 1&2 dagen geleverd
Das Produkt hilft mir sehr. Lieferung und Bestellung super gelaufen
Al een aantal keer supplementen besteld en altijd goed ontvangen
Ik had de pillen besteld net voor ik op reis ging. Als alternatieve aflevering als ik niet thuis was vroeg ik om bij de buren te leveren. Het pakje met medicamenten lag gewoon buiten aan de voordeur half onder de mat. Het heeft daar 2 weken in de regen gelegen. Dat is niet fijn.
Beste mevrouw Vandenberghe, Dank voor uw bericht en fijn om te horen dat de pillen goed voor u werken. Wat betreft de levering bieden wij onze oprechte excuses aan. Het is absoluut niet de bedoeling dat uw pakketje buiten, blootgesteld aan regen, is achtergelaten. Wij begrijpen dat dit erg vervelend en onacceptabel is. Wij nemen dit serieus en zullen dit intern bespreken met onze logistieke partner om herhaling te voorkomen. Tevens zullen wij onze afleverinstructies nogmaals onder de aandacht brengen om dit soort situaties in de toekomst te vermijden. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Kaufe hier sehr gerne ein.
Excellent experience as always
en ook fijn; laag bedrag voor gratis verzending
bestellingen worden altijd keurig afgehandeld. en de bezorg tijd is zeer redelijk te noemen, en ook een goed punt is dat je met paypal kunt betalen wat erg handig is. althans voor mij.
Veel aanbiedingen snelle afhandeling goede en makkelijke site
Wow, damit habe ich überhaupt nicht gerechnet. Die Ware war wie immer sehr gut verpackt!
Nicht nur eine sehr schnelle Lieferung, sondern auch extrem kostngünstig. Ich kann Gezondheitaanhuis nur empfehlen und weiterempfehlen. Vielen Dank.
vriendelijk personeel met verstand van zaken
Herzlichen Dank für die schnelle Lieferung!
Gekocht vanwege een bovenogenlidcorrectie. Elke dag 3 x 10 druppels genomen een week voor de behandeling en na 2 dagen nog niet blauw of paars geweest. Ook de zwelling is minimaal
Rasche und sehr zufriedenstellende Erledigung der Bestellung
Alles o.k. !
Na mijn bestelling te hebben geplaatst bij gezondheid aan huis, had ik de producten al de volgende dag in huis. Top levering & service! De producten zijn ook van zeer goede kwaliteit, zoals aangegeven op hun website. Ik ben heel tevreden en bestel zeker nog eens.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD