Alles netjes de volgende dag al ontvangen!
Het product is uitstekend. Op tijd geleverd en een goede prijs
Alles was netjes en op tijd geleverd en verzorgd
top-service!
top Qualität
Habe das erste mal bestellt. Die Webseite ist übersichtlich. Die Lieferung kam schnell und zur angegebenen Zeit. Werde auf jeden Fall wieder hier bestellen.
Het bestellen was makkelijk en ik kreeg wat ik vroeg.
Niet voor alles de voordeligste, maar wel voor sommige producten en die bestel ik dus hier. Levering is zeer snel en correct.
altijd juiste en snelle bezorging
Problemlose Abwicklung, schnelle Lieferung, gut verpackte Ware. Immer wieder gerne! Vielen Dank
De ervaringen was goed
LTO3 is een goed product wat mij enorm helpt en een snelle levering wat ook erg fijn is.
Ik woon er vlakbij dus voor mij heel handig. Bestellen en snel ophalen. Daar pinnen helemaal top.
Altijd goede service en snelle levering
Nog steeds heel erg tevreden van de producten als van de service, waarvoor dank !
Es ist alles vollkommen unkompliziert. Das schätze ich sehr.
Snelle levering resultaat moet ik natuurlijk nog afwachten
Waarschijnlijk heb ik psoriasis op mijn handen, ik moet hiervoor nog naar een dermatoloog. SORION heeft ervoor gezorgd dat de verdikking op mijn handen enorm minder is, de schilfers zijn weg en helemaal top is dat de jeuk stopte!
snel en goed
Besteld heel snel binnen super fijn
Besteld en dr volgende dag in huus
Bestelling snel geleverd
Een eenvoudige site en vooral een vlugge , stipte levering.
Ik ben al meer dan 15 jaar klant van gezondheid aan huis. Ik heb meer dan honderd bestellingen gedaan. Het assortiment is onovertroffen. Elke bestelling is bezorgd binnen 2 dagen.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD