Uitstekende kwaliteit
en ook nog eens voordelig
Das Paket nicht bekommen! Weil die Post Adresse nicht korrekt übermittelt hat.
Sehr geehrte Frau Heimann, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid, dass Sie Ihre Bestellung noch nicht erhalten haben. Wie Sie wissen, war die Adresse leider falsch. Sie haben Kontakt zu unserem Kundenservice und Ihre Bestellung wird Ihnen schnellstmöglich zugestellt. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Ik vond producten die elders niet voorradig waren, aan een mooie prijs, met een goede samenstelling, een zeer groot gamma. De levering gebeurde meteen de dag na mijn bestelling, dat is dus echt supersnel. De website is duidelijk en overzichtelijk en een bestelling invoeren, levering bepalen en betalen gaat heel gemakkelijk. Kortom : prima !
Erstklassige Seite, große Auswahl und schnelle Lieferung, was will man mehr
Mijn proefpakket werd snel bezorgd. De zalf smeert goed en gemakkelijk. Het ruikt wel iets maar daar wen je gauw aan. Na een week zie ik al wat verbetering. De plekken worden minder vurig en wat gladder. Dit geeft voldoening om door te gaan. Ben benieuwd of de verbetering doorzet.
Na vele bestellingen ben ik nog steeds erg tevreden over de snelle levering en de goede informatie omtrent die bestellingen.
Al jaren vaste klant en tevreden maar als ik één tip mag geven er komen steeds nieuwe produkten uit dus af en toe het gamma uitbreiden zou super zijn
Beste mevrouw Janssens, Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat u al jaren een tevreden klant bent bij ons. Ook uw tip nemen wij uiteraard van harte. Wij zijn dagelijks bezig met het uitbreiden van ons assortiment, maar mocht u een bepaald product missen, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kijken dan of wij het product aan ons assortiment kunnen toevoegen en u kunt het vervolgens direct bij ons bestellen! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Prima en volgens afspraak geleverd.
Nu voor de vierde keer hier besteld en wederom helemaal top! Snel en correct.
snelle levering.
Wat in geen winkel voorradig was heb ik online besteld en het product werd per omgaande geleverd. Echt homeopathische producten zijn niet overal verkrijgbaar, maar hier wel.
Zeer goed middel. Raad het iedereen aan !
Bestellingen altijd op tijd. Krijg korting voor een review...dus hierbij: maar ik ben echt enthousiast: goede snelle levering, soepel proces.
Ware immer schnell geliefert und gleich bleibende Qualität. Gerne wieder. Der ganze Bestellvorgang klappt immer bestens.
Besteld en op heel korte tijd geleverd en verzorgt, geen klagen Dank U wel
Product werd geleverd zoal beloofd: snel en correct
Ik bestel al jaren bij jullie nooit en nooit problemen. Dus heel tevreden.
De bestelling verliep soepel, de prijs viel mee, het werd snel bezorgd en al brievenbus pakje- ook heel fijn
Helemaal naar het zin.
Veel keuze. Items makkelijk te vinden. Na bestelling nog snel in huis.
Snelle verzending, goed verpakt in karton en niet in plastic
Guter Preis und schnelle Lieferung wie zugesagt
4 Lorentzstraat A