Mega schnelle Lieferung und zu einen Top Preis!!! Jederzeit gerne wieder!!!!!
Goede webshop. Correcte en snelle levering
Sehr schnelle Lieferung , guter Preis
Der Onlineshop ist sehr übersichtlich, der Versand super schnell und jederzeit nachverfolgbar. Ich bin begeistert und werde bestimmt wieder hier bestellen.
Habe aus Deutschland bestellt. Bin sehr zufrieden. Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Jederzeit wieder.
Ware wie beschrieben, schnelle Lieferung, nichts zu meckern. So macht es Spaß
Binnen 3 Tagen wurde das bestellte Medikament gut verpackt geliefert. Günstiger Preis, trotz schneller Lieferung.
Betrouwbaar, snel, goeie organisatie.
Man findet alles, und die Lieferung war super schnell.
Goede service en snel.
Ik haal meestal op. Gaat snel
Super snelle levering en heel veel keus .
Mijn mesologe zoekt uit wat ik nodig heb. Jullie hebben de supplementen die zij voorschrijft. Heel fijn.
Ganz schnelle Lieferung
Het was goed geregeld.
Vlotte afhandeling en fatsoenlijke prijzen
Al jaren tevreden gebruiker van het product dat snel geleverd werd
Ik heb gewoon vertrouwen in jullie
Goede service, alles wat ik zocht voor een goede prijs. Graag koop ik weer bij Gezondheid aan Huis een volgende keer!
Snelle bezorging en goed product. Niks negatiefs over te zeggen. Top!
Goede producten en zeer goed geholpen. Snelle levering.
Al mijn producten waren stevig en veilig verpakt, snel geleverd en in goede staat! Ik ben tevreden!
Heel fijn product. Voor mij een goed alternatief voor medicijnen.
Nu na 4 maanden ben ik nog steeds erg positief het duurde bij mij wel even voor ik verschil merkte zeker wel 1.5 a 2 maanden maar ervaar nu zeker wel meer rust
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD