Ich kann jedem nur Gezondheid aan Huis empfehlen! Ich wohne in Deutschland und bestelle seit Jahren mein Cbd dort weil ich chronisch krank bin, und hier in Deutschland diese Stärke sehr teuer ist. Innerhalb von 4- 5 Tagen ist es bei mir, eine schnellere Lieferzeit aus dieser Entfernung gibt es nicht. Auch ist der Service Top!
Vlotte levering en voldoet.
Snelle levering, prima!
Artikelen snel in huis, altijd op voorraad en volop keuze uit de diverse artikelen.
Mooi assortiment, goede prijs
Overzichtelijke website, bestellen gaat vlot, snelle levering
Dit was een internetbestelling.
Alles helemaal goed. Wellicht wat minder oovulmiddel nodig bij verzending.
Ich kann nur positives berichten und das über Jahre.
Vlot en. snelle levering, goede producten
Ik had een bestelling gedaan en had het de volgende dag al in huis. Keurig in een doosje.
Alles in Ordnung, wartete nur vergeblich auf eine Anfrage zum Versand, da ich eine pishing-mail bekam und angeblich Zollgebühren bezahlen sollte. Paket kam auch ohne Gebührenzahlung schnell an.
Sehr geehrte Frau Kleinot, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Tatsächlich stammte die Phishing-E-Mail nicht von uns. Ich freue mich, dass Sie das Paket in gutem Zustand erhalten haben. Für weitere Informationen sende ich Ihnen eine E-Mail. Mit freundlichen Grüßen, Team Gezondheid aan huis
Nieuw product tegen psoriasis uitproberen
ik had 2 produkten en van ieder 2x waarvan 1 produkt maar 1 voorradig was 3 produkten opgehaald en 1 word nagezonden
Ik heb alleen maar goede ervaring met Gezondheidinhuis . Het personeel is zeer klantvriendelijk. Ik kan geen slecht woord zeggen over de uitvoering van mijn bestelling, altijd goed verzorgd.
Overzichtelijke site, snel gewenst product kunnen terugvinden en tot uiterste tevredenheid een snelle levering!
assortiment, service.
Meine Bestellung wird immer schnell bearbeitet. Zustellung durch den Hermesboten klappt prima
Snelle levering, prima producten
Ik nam contact op met Gezondheid aanhuis omdat ik het pakketje niet mee kreeg van het postnl punt. Ik had binnen een uur antwoord en de juiste codes om het pakketje toch op te kunnen halen. Ik vind dat zeer goede service, dat maak je niet vaak mee.
Snel, duidelijk. Fijne service
Altijd alles keurig verpakt binnen een korte tijd bezorgd. Bezorger leest briefje op de deur en zet doos op gevraagde plaats.
Correcte en snelle afhandeling
Al verschillende malen heb ik gebruik gemaakt van deze zeer praktische dienst. Ik beveel het aan iedereen aan. Hartelijk dank.
Alles gut
4 Lorentzstraat A