Al vaker besteld, nog nooit een minpuntje gevonden!
Goede prijs-kwaliteit, snelle service
ged
Heldere site met groot aanbod. Levering is snel en goed verpakt.
Na de bestelling snel geleverd.
Vlotte levering, goed product geen klachten
Geweldige webshop die veel in voorraad heeft, snel met bezorging.
product goed verzocht
Ich warte nicht solche Ergebnisse
Snelle levering en geweldige producten
Doe ik niet graag, dus hier moet je het mee doen
produkt komt op juiste tijdstip aan
Artikel voldoet aan mijn verwachting. Bezorging zeer snel.
Ik sukkel jaren lang met problemen met mijn huid. Ik heb de proof creme uit geprobeerd en ben heel blij met het resultaat, een heb nu de grote tube besteld. De plekjes op mijn gezicht, handen een benen ziet veel beter uit. Echt een aanrader.
Immer wieder gerne.
Betrouwbaar adres
Dat wat ik bestel is meestal in voorraad en dus kan er snel worden verzonden wat ook gebeurt. Dus een tevreden klant.
Heel vlot verlopen
Gewoon prima. Netjes verpakt en goede kwaliteit en verantwoorde spullen.
Door toeval ben ik op deze website in Nederland terechtgekomen. Na een proefbestelling blijft mijn oordeel positief.
Elke x also ik die leukemia kortingsbonnen wil gebruiken zijn ze niet Meer gelding. Dat Zou automatisch leuk zijn bij de volgende bestelling. Ik heb nl AL erg veel besteld.
Beste mevrouw Koetsier, Hartelijk dank voor uw review! Onze kortingscodes zijn inderdaad beperkt (6 weken) geldig na ontvangst. U ontvangt ook een reminder wanneer uw kortingscode bijna verloopt. Ik zie dat u momenteel weer een kortingscode aan uw account gekoppeld heeft, mocht u hier vragen over hebben neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice! Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
een zeer ruim assortiment en een snelle levering
Prima service. Het pakketje werd zoals aangegeven goed op tijd afgeleverd.
Levering op Texel snel en betrouwbaar. Product is wel duur, vaste prijs die niet omlaag gaat...helaas!
Veel goede producten en mooi acties. De bestelling was de volgende dag al in huis!
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD