Zustellung innerhalb einer Woche
Alle Fragen werden sofort beantwortet
Normaal
Beste Jannie, Hartelijk dank voor uw review. Vriendelijk dat u zelf aangaf uw review te willen aanpassen omdat deze niet klopte, echter heeft u nu door het niet/vergeten markeren van de sterren ons een totaalcijfer van een 1 gegeven. Na contact met u te hebben gehad weten we gelukkig dat u wél degelijk tevreden bent :) Graag zijn wij u in de toekomst weer van dienst. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Original anmeldelse
Nog steeds niet ontvangen.
Unkompliziert und schnell in Abwicklung
Binnen enkele dagen had ik mijn bestelling al in huis. Keurig verpakt. De prijs is lager dan ik bij andere aanbieders zag.
Wel duur geworden alles
Geen problemen met levering en het product zoals verwacht
Ruim aanbod en snelle levering. Top!
problemlos,günstig und schnell
Sehr schneller Versand, alles ohne Probleme.
Ik bestel al jaren bij Gezondheidaanhuis en ben tevreden over prijs, leversnelheid en kwaliteit.
Bestelle immer wieder gerne!
Es war ein netter Kontakt, und es hat alles prima geklappt. Danke dafür! Mfg Birgit
Betere B12 (Sanacore)is er niet op de markt zoals je hier kan kopen en dan nog een zeer snelle levering ook. Top
Voor het eerst bij Gezond aan huis besteld , ben tevreden. Bevalt goed , dus voor herhaling vatbaar.
Het geeft een verzachtende werking
Grweldige snelle en keurerige service!
Wir haben schon oft hier bestellt und sind froh hier an unserer Lieblingserdnussbutter u zu kommen, die es sonst nirgendwo zu kaufen gibt.
Alles was prima geregeld mooi op tijd ,en achteraf betaling goed geregeld.
klant vriendelijk
Nettes Personal und unkomplizierte Bestellung
alles goed geregeld, snel bezorging in Italie, prima ervaring
Bestelling wordt snel geleverd
Na een paar dagen merkte ik al verschil. De huidgroei leek in het begin te hardnekkig maar de huid werd wél rustiger en mooier. Ondertussen lijkt de huidgroei ook echt minder te worden. Voorheen was de psoriasis overduidelijk zichtbaar op mijn elleboog, nu bijna niet meer. Alleen een licht bruine verkleuring. Nu het mooie weer eraan komt ben ik daar ontzettend blij mee. Ik gebruik de zalf ondertussen vier weken en ik smeer meerdere keren per dag. Ik sta zo versteld van het mooie resultaat dat ik het jammer vind dat ik geen voor en na foto heb gemaakt :-)
Omdat ik met gebruik van een proefverpakking nog geen resultaat zie, zal ik een grotere hoeveelheid bestellen. Pas na gebruik daarvan kan ik beoordelen of ik daar baat bij heb.
Beste mevrouw Voll, Hartelijk dank voor uw review! Ik zie dat u de crème inmiddels een tijdje in gebruik heeft, laat u ons weten of deze bij u ook zo goed werkt? Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD