Everything is fantastic!!! Thanks.
Gewünschte Medikamente waren einfach zu finden. Intuitive Nutzung des Warenkorbs, einfacher Bezahlvorgang sowie schneller Versand. Gerne wieder.
Ik merk binnen een week al resultaat minder schilfers en korstjes van sporiasses op mijn hoofdhuid ik hoop dat de vooruitgang zo blijft. Ik heb meerdere dingen geprobeerd ma denk dat op dit moment dit het beste helpt tot nu toe.
Goede en waarheidsgetrouwe beschrijving van de producten. Snelle levering
Hallo ik heb een aantal producten bij jullie besteld en daar ben ik zeer tevreden over. Allemaal netjes verpakt en mooie vormgeving het oog wil ook wat. Én het werkt de geneeskracht ook nog eens goed. Fantastisch ik ben blij dat jullie bestaan en deze producten uiteraard. Ga zo door en ik heb jullie ook nog gebeld en ik werd netjes te woord gestaan en de telefoniste was vriendelijk en zocht met mij naar een goede oplossing. Nogmaals dankuwel en ga zo door met jullie mooie bedrijf. Doeggg.
Alles top gelaufen schnell geliefert
Goede omschrijving bij het product
Schnelle Lieferung, gute Qualität, sehr freundliches Personal
Voor de 2e keer hier besteld en zeer tevreden over de service.
Goed verpakt en snel geleverd.
Ben zeer tevreden over de snelle en perfecte service
Wir sind sehr zufrieden. Vielen Dank.
Professioneel, betrouwbaar, klantvriendelijk, groot assortiment en goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik bestel al jaren bij Gezond aan Huis met grote tevredenheid.
Ik kon alles wat ik zocht terugvinden op de site. Heel snel geleverd en netjes verpakt. Ik bestel zeker vaker!
Der Service ist einfach perfekt! Schnelle Lieferung und auf Nachfragen bekommen immer eine kompetente Beratung!
Dik tevreden! Na bestellen producten altijd volgende werkdag in huis. Heel fijn en groot assortiment.
snelle levering product ga ik binnenkort proberen
Goede producten en snelle levering
Heel tevreden nooit problemen.
seit Jahren bestelle ich immer wieder mal und es wird immer prompt geliefert. die Internetseite ist oldfashion (was ich mag), ich kenne mich aus.
Veel keuze en betaalbaar. Snelle service ook!
Goede voorlichting, goede prijs
Goede prijs ,voor mij bekent product
Mijn beste adres ik altijd koop van hier en ben ik zo tevreden
Met sorion creme is goed voor psoriasis
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD