Fijne service
Altijd snel in huis. En goeie producten.
Einfache handhabung
Service impeccable, reception très rapide c'est du jamais vu, vous êtes formidable, quel sérieux Madame Levaux et monsieur levaux Bravo à toute l'équipe
Goeie prijzen, snel afhalen
Alles perfekt geklappt
Snelle levering en tijdens een telefoontje over een bepaald product kreeg zeer goede uitleg. Ook werd mij gewezen op een verstandige keuze m.b.t. aankoop. Eerst kleine verpakking om uit te proberen en objectieve informatie.
Well arranged web-sites, good quality products; fast arrangement and delivery. I am satisfied.
Steeds snel geleverd al vaak bestelling gedaan.
Schnelle Lieferung
Netjes op tijd afgeleverd.
Günstige Preise, übersichtliche Bestellung, reibungslose und schnelle Lieferung. Manko: Da man immer öfter nicht am eigentlichen Lieferort (Büro/Haus etc.) anwesend sein kann, sollte man sich die Ware an eine bestimmte Station liefern lassen, z.B. mit DHL an eine DHL-Poststelle oder mit Hermes an einen vorher festgelegten (!) Hermes-Paketshop. Das hat bislang leider noch nicht geklappt. Es ist somit stets eine neue und nicht unbedingt erwünschte Überraschung zu erfahren, wohin jetzt mal wieder geliefert wurde.
groot aanbod van goede producten en goede service. Tevreden klant
Ik bestel al een aantal jaren bij GAH, wat mij goed bevalt! Goede producten (ook zonder al teveel E nummers, dat zoek ik zelf uit omdat de medewekers geen kennis hebben over dat bijv hpcc slecht is) en snelle levering! Alleen track & trace moet je zelf in de gaten houden, ik krijg geen mail als ze het afgeleverd hebben in de winkel.
Ik bestel al jaren bij gezondheid aan huis en dat bevalt me uitstekend. Vorige week heb ik een bestelling geplaatst en vergat om de kortingscode in te vullen. Ik heb een mailtje gestuurd en de situatie uitgelegd. Ik kreeg snel antwoord, het bedrag van de kortingscode wordt op mijn rekening gestort.
bestelling altijd snel in huis
Je kunt er altijd op rekenen
Alles is perfect in orde
Duidelijke webshop. Snelle levering.
Prima webshop.
Snelle levering.
Kwaliteitsvolle producten
Alles gut geklappt vielen lieben Dank
Immer wieder gerne, super Service
4 Lorentzstraat A