Snelle levering, alles in orde, goede kwaliteit
Danke für die schnelle und unkomplizierte Lieferung, ich werde auf jeden Fall sehr gern wieder bestellen. Liebe Grüße von Antje
Makkelijk te bestellen en snel in huis
Producten die ik graag gebruik zijn makkelijk te bestellen, en worden netjes verpakt en snel thuis geleverd.
Ruim aan bod en snelle levering!
Excellent service. Products always arrive very fast.
Fijne site , snelle bezorging en uitstekende producten
Ik heb voor totaal voor 100euro besteld dan mag toch wel wat verwachten mijn hoofdhuid ligt helemaal open en word gek van de jeuk ook op mijn lichaam ben benieuwd wat jullie er tegen over stellen
Beste mevrouw De Hart, Hartelijk dank voor uw review. Onze drogisten hebben contact met u over het gebruik van de crème, en dat de klachten inderdaad eerst voor korte tijd kunnen toenemen alvorens te verminderen / verdwijnen. U kunt met hen verder uw behandeling bespreken. Met vriendelijke groet, Team Gezondheid aan huis
Op tijd en volledig en netjes ontvangen. Dus alles OK.
sehr schneller Versand!!! Auch der Versand lief immer Problemlos ab. Danke!!!!
Goed, maar retour op eigen kosten niet meer van deze tijd
groot assortiment tegen gunstige prijzen. Vlugge en correcte levering!
alles gaat altijd goed bij Gezondheid aan huis super goed bedrijf.
Ik heb om advies gevraagd en dezelfde dag nog gekregen. Daar kon ik wel mee verder. Prijzen zijn, voor mijn producten acceptabel in vergelijking met de rest.
Snel en accuraat
Super Service, schneller Versand.
Goede overzichtelijk website . Zeer snelle levertijd . En staan open voor suggestie als iets nog niet in assortiment zit .
nog geen ervaarring net begonnen wachten op reseltaat!
Website is duidelijk. Order is eenvoudig te plaatsen en snelle correcte levering.
het bestelde wordt altijd lot geleverd, en de produkten zijn kwalitatief goed
Uiterst behulpzaam en correct
Prima service.
Alles keurig en snel bezorgd
Een geweldige website met een enorm aanbod van producten die bestemd zijn voor uw gezondheid. Ik beveel deze website zeer warm aan.
Het was in orde
4 Lorentzstraat A