Medikament nur bei Euch zu haben.
vlug en goed
Bijna 3 jaar en bijna 25 bestellingen zijn altijd snel en volledig geleverd. De prijs is lager dan de winkels en het assortiment veel groter dan in ons stadje. service en verzending ook perfect. ook omdat ze samenwerken met een goede pakketbezorgdienst. Ook de afhaalbalie in Ede is uitstekend.
Fijne mensen, uitstekende service!
Fijne mensen, uitstekende service!
Het bestellen en bezorgen verliep snel en soepel
Correcte levering. Volledig in orde
Vinden altijd wat we zoeken, is altijd voorradig en wordt snel geleverd! Zeer betrouwbaar gebleken in tegenstelling tot anderen. We bestellen hier al vele jaren met regelmaat. Hartelijk dank!
Snel en efficiënt.
Snel en efficiënt.
Transparantie alom. Met dank
Wiederholt habe ich bei Gezondheidaanhuis.nl bestellt und wurde jedes Mal bestens versorgt. Vielen Dank und immer weiter so!
een buur heeft mijn bestelling teruggestuurd, sindsdien nog niet gekregen.
Gezondheid aan Huis heeft zo ongeveer bijna alles van betekenis wat maar enigszins met gezondheid te maken heeft. Goede service ook. Ik ben tevreden.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD