Vanaf de bestelling tot de bezorging snel en correct.
Ik had 2 producten besteld, maar één ervan was niet op voorraad, maar toen ik aangaf dat ik het product dat wel op voorraad wel hard nodig had, hebben ze het direct op gestuurd en een paar dagen later het andere. Wat goed!
Vanaf de bestelling tot de bezorging snel en correct.
Goede snele service, fijne webshop, goed overzicht van wat er te koop is
Vielen herzlichen Dank für Ihren ausgezeichneten Service.
Pakket snel geleverd en inhoud correct zoals was besteld
groot aanbod en zeer snelle verzending
groot aanbod en zeer snelle verzending