Makkelijk in gebruik, snel in huis
Unkompliziert, gute Preise, günstige Versandkosten nach Deutschland. Vielen Dank!
Speedy service
Super schnelle und einfache Bestellung. Sehr schnelle Lieferung. Top Service
Wat ik zocht heb ik snel op de site gevonden en besteld. Daarna werd het goed verpakt snel bezorgd
snelle levering scherpe prijs
Ich habe schon zwei Mal bei euch bestellet und ist es super es zu finden, was ich in Deutschland normalerweise nicht finde und von Bestellung bis zur Lieferung alles so toll lief.
War sehr zufrieden alles ging sehr schnell
Super schnelle und neutrale Lieferung. Medikamente günstig und gut.
Sehr gute Erfahrung, immer gerne wieder
Mijn product was al even niet meer leverbaar en kreeg netjes een mail dat het weer leverbaar is. Snelle levering en goede producten.
Ik vind de website altijd erg overzichtelijk en handig dat ik snel mijn oude bestellingen kan zien zodat ik niet weer opnieuw op zoek hoef naar producten die ik toch al vaker bestel.
Ik zocht een bepaald produkt. En werd snel geleverd.
Altijd snelle en correcte verzorging van bestelling.
Die Firma macht einen guten Eindruck und liefert stets pünktlich
Ik bestel er al 3 jaar, altijd naar wens
Schnelle Lieferung Gute Kommunikation Kann nur weiter empfehlen
Ich habe eine gute Erfahrung gemacht. Alles ok.
Het was voor de eerste keer voor mij dus spannend. Maar nee hoor alles ok snel en correct. Voor herhaling vatbaar.
Een eerste bestelling, zeer tevreden met de snelle bezorging.
Snel service en goed
Ik woon op een eiland, maar toch is de levering heel snel: top! LTO3 is duur, maar dat ligt niet aan Gezondheidaanhuis.nl.
Zondermeer positief!
Meer kan ik niet zeggen dan dat mijn synofit een super goed product is. De bestellingen zijn steeds in orde en geen lange wachttijd.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD