Een prima ervaring Zal er vaker bestellen
Ik vind het een hele fijne en goede webwinkel ,waar ik graag mijn volgende bestelling weer zal gaan doen
Producten voldoen aan verwachtingen
Mij is gevraagd de service van de webwinkel ‘gezondheid aan huis’ te beoordelen. Deze was prima in orde, oftewel zoals je het zou verwachten en wensen. Keurig op tijd door de post afgeleverd, met voorgaande kennisgeving.
Prima webwinkel, snelle levering.
Goede service.Alles werd weer snel opgestuurd!
goede producten . goede service
Op tijd thuis
Ik ben tevreden over de producten en dw correcte levering er van.
Overzichtelijke website. Snelle levering. Uiterst tevrden
Habe schon öfters bestellt... wie immer alles bestens.
Ik heb mijn pakje heel snel ontvangen
snel en goed verzorgd
goede service, veel producten
Super snelle levering
Als ik iets nodig heb, zal ik altijd eerst naar jullie site kijken. Eenmaal de bestelling geplaatst, gebeurd de opvolging en levering op zeer korte tijd. Zeer aangenaam!
Snelle levering en goede prijs voor de producten
Eerste keer dat ik via Gezondheidaanhuis.nl iets bestelde. Gebruiksvriendelijke website, snelle levering. Kortom, een tevreden klant!
Bestelling snel en goed verpakt verzonden.
Goed product
Zaken die je elders niet zo gemakkelijk vindt, zijn hier terug te vinden aan een goede prijs. Snelle service. Top!
Ik bestel al jaren bij Gezondheidaanhuis en het gaat altijd naar tevredenheid.
de shampoo werkt verzorgend mijn hoofdhuid is minder jeukerig en rood
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD