Het was mn eerste bestelling. Altijd even afwachten hoe het loopt. Ben zeer tevreden. De bestelling de volgende dag in huis! Voor herhaling vatbaar!
Betrouwbaar en correct!
Nach wie vor klasse. Es hilft
Prima. Veel keuze.
Gewoon goed
Iedere keer komt t snel in huis. En onlangs met een leuk kaarsje als verrassing!
Betrouwbare leverancier met gezonde producten
indrukwekkend assortiment, snelle levering.
Bestelling geplaatst, volgende dag in huis
Correcte communicatie Snelle levering We zijn tevreden
snelle levering, uitstekend product
Alles OK, snel geleverd.
Zoals beschreven. Hopelijk werkt het zoals de bedoeling is. Te vroeg om daar nu al iets over te zeggen.
Die Lieferung und Bezahlung hat super funktioniert. Ich hätte mir mehr Information auf Deutsch gewünscht...
fijne bedrijf
De snelheid en de kwaliteit van het product geven meer als voldoening.
!!! Super Service !!!
snelle en goede levering. Doe dit al jaren naar volle tevredenheid
Bijzonder snelle levering. Ik kan er altijd op rekenen.
De medicatie die ik heb besteld was niet meer voorradig. De customer service heeft alle alternatieven met mij bekeken ten einde ervoor te zorgen dat mijn medicatie tijdig aankwam en ik voor het resterende bedrag een creditnota kreeg. Zelfs na de werk uren belde ze me terug. De kwaliteit van de customer service is van nooit gezien niveau.
Prima geholpen
Ik ontving het een dag na mijn bestelling, heel erg snelle verzending
Goede service.
Super, eenvoudige website, meteen te vinden wat je zoekt. En de verwerking van de bestelling is boven elke verwachting
Zum zweiten Mal bestellt, alles bestens, gerne wieder.
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD