prettige communicatie, snelle bestelling
Het bestellen ging niet xo gemakkelijk, 2 maal besteld en geen reactie, toen reactie geplaatst en er is toen via messenger een order voor mij aangemaakt.
Groot assortiment supplementen en zeer vlotte afhandeling.
Habe auch eine Antwort auf Fragen bekommen.
Superschneller versand wie immer !
Ik bestel al jaren bij dit bedrijf en ervaar het als zeer betrouwbaar, klantvriendelijk, professioneel en met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
X
Bin mit dem Service sehr zufrieden. Wenn ich eine Frage habe, wird sie mir umgehend per Mail beantwortet. Herzlichen Dank!
die Lieferungen und er Service sind immer Zuverlässig und pünktlich, gerne wieder
Goede en snelle levering
Het liep goed
Schneller Versand, hat alles reibungslos geklappt. Danke
Breed assortiment en snelle levering
Wij kwamen onverwachts aan de deur en werden heel vriendelijk geholpen
Goede spullen, vlotte levering, al jaren een tevreden klant!
Einfach zu bestellen weil gute Homepage, gute und schnelle Abwicklung und auch die Lieferung funktioniert. So sollte es immer sein. :-)
Een breed aanbod met duidelijke uitleg. De bestelling is altijd snel in huis.
Snelle service en betrouwbaar!
Snelle levering, kwalitatieve producten!
Schnelle Lieferung und schnelle Rückmeldung
snel & betrouwbaar
Einfache Bestellung, und diverse Zahlungsmöglichkeiten.
Goed geholpen met vriendelijke medewerker
4 Lorentzstraat A
Ede 6716 AD